Sparxpres

Sparxpres

Inden for det danske kviklånsmarked er Sparxpres en af de mindre kendte udbydere – dette på trods af, at Sparxpres har været i gang siden 1991 og er en del af banken Spar Nord, der med 78 filialer over hele Danmark er en væsentlig spiller på det danske bankmarked.

Sparxpres har siden 1991 været en udbyder af mindre lån til private, hvilket i senere år har udviklet sig til kviklån online.

Med Sparxpres har du mulighed for at låne mellem 5.000 kroner og 50.000 kroner. På denne måde ligger Sparxpres sig mellem Kvikautomaten, der tilbyder lån på mellem 600 kroner og 5.000 kroner og GE Money Bank plus Pengeautomaten, der begge tilbyder lån op til hhv. 250.000 kroner og 300.000 kroner.

Et lån fra Sparxpres har en afdragsperiode på mellem 12 måneder og 60 måneder. Det betyder, at ÅOP er en god måde at udregne den samlede pris for dit lån på og at et lån fra Sparxpres ikke er egnet som ’forskud på løn’-lån. Her bør du i stedet tage et kig på førnævnte Kvikautomaten.

Sparxpres

Sparxpres er Ikke mest strømlinede koncept

Du ser det hurtigt, når du går ind på Sparxpres hjemmeside ved hjælp af linket i vores tabel herover teksten.

Hjemmesiden er ikke lige så strømlinet som du måske er vant til fra andre onlinelån-udbydere. Ansøgningen skal godkendes manuelt i modsætning til GE Money Bank, hvor du kan få et uforpligtende svar efter allerede et par minutter og Kvikautomaten, hvor alt er automatiseret og du med ansøgning en formiddag har pengene kommende morgen. Hos Sparxpres skal din ansøgning godkendes og det kan tage fra en til flere dage.

Derudover skal du overholde følgende krav for at være i stand til at modtage et hurtigt lån fra Sparxpres:

  • Du er ikke registreret i hverken Debitor Registret eller Ribers Kredit Institut (RKI)
  • Din årlige indkomst skal være minimum 125.000 kroner – dette afskærer effektivt SU-modtagere, med mindre de har et (velbetalt) studiejob. Det er dog mindre end de 240.000 kroner GE Money Bank kræver og de 216.000 kroner Santader Lån forudsætter.

Til gengæld skal du ikke have en given alder for at ansøge om et kviklån.

Sparxpres er blandt de udbydere, der kræver en vis årlig indtægt. Dette kombineret med deres relativt tunge flow for godkendelse og udbetaling af lån gør, at vi på Laannemt.dk i første omgang vil anbefale at tage et kig på en af de mange konkurrenter – fx:

  • Santander Lån – op til 350.000 kroner
  • Pengeautomaten – op til 300.000 kroner
  • GE Money Bank – op til 250.000 kroner
  • Kvikautomaten – op til 6.000 kroner

Eksempel på lån hos Sparxpres

Hvis Sparxpres var en billig udbyder af lån online ville vi kunne tilgive dem deres knap så brugervenlige interface og strikse betingelser – det er desværre ikke tilfældet.

Laannemt.dk har genereret en beregning over et lån på 90.000 kroner, der skal betales af over 60 måneder.

De samlede kreditomkostninger ender her på knap 65.000 kroner, hvilket svarer til en ÅOP på 26.6 %.

Denne ÅOP er væsentligt højere end den billigste løsning GE Money Bank for en lignende løsning – og også dyrere end Pengeautomaten, der ligeledes tilbyder lån i denne størrelsesorden.

ÅOP kan stige til knap 40 %, hvis et mindre lån vælges over en kortere afbetalingsperiode.

Laannemt.dk anbefaler at vælge Sparxpres, såfremt de andre udbydere af den størrelse lån du ønsker ikke har vist sig villige til at udbyde lånet.

OBS: Vær opmærksom på, at de præcise udregninger kan variere fra vi har lavet dem, til når du står og ønsker at optage dit lån. Udregn derfor dit ønskede lånebeløb og din afdragstid med Sparxpres også – det kan være at tingene har ændret sig og at Sparxpres pludseligt er den mest gunstige løsning for dit hurtige onlinelån. Læs om Sparxpres på Trustpilot hér.