3000 kr

SMS lån 3000 – Den nemme vej til hurtige penge

Hvis man står med et behov for lidt ekstra penge, kan det være svært at overskue hvor man skal gå hen eller hvad man skal / kan gøre for at få de ekstra penge. Et beløb på 3.000 kroner er måske ikke meget for nogen, men for andre kan det redde ens økonomi mange måneder frem i tiden, bare ved at have adgang til det beløb.
Her får du tre forskellige lånevirksomheder , der vil låne 3.000 kroner ud og hvor der ikke er krav om sikkerhed. De tre virksomheder er alle kendte på låne markedet , så du har nok allerede hørt deres navne før.

SMS lån 3000 – Forberedelser inden du begynder at låne

Hvis du låner for at betale andre lån eller regninger, så er dette punkt ekstra vigtigt for dig. Når du låner, uanset lånets størrelse, så er det vigtigt at du kende den månedlige ydelser og at du kender din egen økonomi. Mange har ikke styr på hvor mange penge de har, men ser blot på at et lån eksempelvis koster 300 kroner per måned og det har de fint råd til, men ofte glemmer folk at tænke på de mange andre afdrag de også har eller får.
Det første er derfor at se på hvad man har råd til, inden man begynder at ansøge. Når man har fundet det beløb man har råd til at kunne låne, skal man se på hvad pengene skal bruges til. Er det til at betale regninger med, så skal man overveje om det måske er billige at få lavet en afdragsordning med den eller de personer man skylder penge til, på den måde at man undgår at låne mere og sidde endnu dårligere økonomisk.
Når der er styr på de første punkter er det næste at finde en virksomhed der vil låne til en. Hvem der vil og kan afhænger af flere faktorer, din alder og indtægt er blot nogle af dem. I næste punkt kan du se 3 forskellige som de fleste kan låne hos.

Hvem vil udlåne…

Bare i Danmark er der over 100 forskellige virksomheder der låner penge ud, nogle af dem udbetaler pengene til dig, andre udbetaler til butikker ved køb af forskellige produkter.
Med den mængde muligheder så bliver det uoverskueligt hvad man kan vælge og hvem man bør vælge. De tre du finder på listen er som nævnte nogle meget kendte på markedet og du kan derfor være mere rolig at der er tusinde andre der har lånt hos dem uden problemer.

LånLet

 • Du skal være fyldt 18
 • Ikke registeret i RKI
 • Have en fast årlig indtægt
 • Mellem 3.000 og 75.000 kroner per kunde

 

Selene finans

 • Du skal være fyldt 18
 • Ikke registeret i RKI
 • Have en fast årlig indtægt
 • Mellem 3.000 og 75.000 kroner per kunde

 

Vivus sms lån

 • Fyldt 20 år
 • Ikke RKI registeret
 • Lån mellem 100 og 6.000 kroner (første gangs låntager maksimum 4.000 kroner)

 

Hvem af disse der passer bedst til dig, kan kun de personer som kender din økonomi fortælle dig,
men du har nu et udvalg at se på. Du behøver selvfølgelig ikke vælge en af disse, men det er blot en mulighed for dig.

I forhold til banklån kører sydbank med en fast rente, det kan du læse mere om hér.

 

SMS lån 3000