2000 kr

SMS lån 2000 – det er hurtige penge

Man kan hurtigt komme ud for at man mangler lidt kontanter sidst på måneden, der kan skyldes lidt for mange impulskøb eller en uventet regning. Uanset hvad grunden er, så står man i en økonomisk dårlig situation, hvor man bare er nød til at finde nogle penge.

En hurtig løsning på problemet er et lån. Det kan være fra familie eller venner, men de fleste vil helst undgå dette, fordi de ikke vil inddrage andre i deres situation. Mange undlader helt at få et eventuelt overtræk i banken, fordi det er for besværligt. Sidste udvej, men også den dyreste, er et SMS lån. Der bliver ikke stillet de helt store krav for at få bevilliget et lån, og pengene kan man måske have på kontoen allerede samme dag man søger.

For at få et SMS lån 2000, skal følgende krav opfyldes

Det er meget nemt at få et sms lån, langt størsteparten af dem der søger, få lånet bevilliget. For at få lånet, er der en minimumsalder der skal opfyldes. Hos et enkelt selskab er der et alderskrav på 20 år, de øvrige selskaber kræver at man er fyldt 23 år.

For at få et SMS lån 2000 kr. må man ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret som dårlig betaler. Står man registreret, er et SMS lån udelukket, man må derfor søge lån hos et andet selskab der tilbyder kviklån til personer i RKI.

Få at få et SMS lån skal man være i besiddelse af NemID, hvilket gør hele ansøgningen meget nemmere. Ud over dette, skal man have en aktiv e-mail adresse, dansk bankkonto og et dansk telefonnummer.

Man skal have en fast indtægt på ca. 5000 kr om måneden efter skat. Enkelte selskaber yder ikke lån hvis indtægten er kontanthjælp, SU, starthjælp eller revalidering.

Nogle selskaber har den politik, at hvis der på folkeregisteradressen findes en person der i forvejen har et SMS lån i det selskab man vil søge om lån, vil man ikke kunne blive godkendt, da de kun accepterer et lån per adresse. Har man selv et lån i selskabet, kan man ikke få et nyt, før det andet er betalt tilbage,men er nødt til at søge et SMS lån 2000 hos et andet selskab.

Hvordan søger jeg et SMS lån 2000

Selve ansøgningen er meget simpel. For det første skal man have en mobil der kan gå på nettet eller sende ansøgningen fra en computer. Når man har fundet det selskab hvor man vil låne pengene, klikker man på knappen ANSØG. Der vil nu komme en side frem hvor man der skal udfylde med mobilnummer, personnummer og e-mail. Ansøgninger er nu klar til at blive sendt.

Efter kort tid vil man modtage et svar via SMS. Selve låneaftalen vil blive tilsendt din e-mail sammen med en personlig pinkode og lånevilkår. Du godkender lånet ved at sende pinkoden retur via et .link. Derefter vil pengene blive indsat på din konto via NemID. Vær opmærksom på at pengene først bliver udbetalt dagen efter, hvis man har sendt ansøgningen udenfor åbningstid, helligdag eller i weekend.

Inden man sender ansøgningen, bør man være sikker på at kunne undvære pengene den følgende måned, da lånets løbetid kun er 30 dage, og det er også vigtigt at man ikke låner mere end absolut nødvendigt, da SMS lån er dyre. Husk det er en dum idé at låne penge i lavprisvarehuse.

SMS lån 2000