Selene Finans

Få et hurtigt lån med Selene Finans

Selene Finans er et danskejet selskab der gennem mere end 20 år har finansieret danskernes behov for at låne penge. I dag er der mange der benytter sig af at få et hurtigt lån hos Selene Finans. Kunderne beskriver selskabet om seriøst og hurtige til at vurdere hver enkel låneansøgning. Søger du om et lån hos Selene Finans og får det bevilliget, er det gratis og uforpligtende for dig om du vil benytte dig at tilbuddet.

selene finans

Når du søger om et lån på deres hjemmeside, vil du efter højst 3 timer få besked om du er blevet godkendt til lånet. Inden du begynder at udfylde ansøgningen er der selvfølgelig nogle krav du skal kunne opfylde, kan du ikke det, vil det være spild at din og deres tid at søge om et lån.
Kravene er følgende:

  • Bopæl: Du skal have fast bopæl i Danmark.
  • Alder: Du skal være fyldt 18 år.
  • Indtægt: Du skal have en fast indtægt. Størrelsen på indtægten er ukendt.
  • RKI: Du må ikke været registreret i RKI eller advarselsregistre som dårlig betaler.

 

Hvilke oplysninger skal Selene Finans bruge i låneansøgningen?

For at kunne give den bedste kreditvurdering af dig, skal du oplyse følgende:

  • Boligforhold: Bor du i eget hus eller bor du til leje.
  • Indtægt: Du skal bruge den sidste årsopgørelse, så du kan skrive hvad din årsindtægt er.
  • Beskæftigelsesforhold: De skal vide om du er i arbejde, ledig, pensionist o.s.v.
  • Ønsker du et lån på 50.000,- kr eller derover, skal de bruge en kopi af din seneste lønseddel.
  • Beløb derunder kræver ingen dokumentation.

 

Hvor meget kan man låne hos Selene Finans?

Selene Finans tilbyder lån der dækker de flestes behov. Det mindste beløb man kan låne er på 3.000,- kr,. Det største lån man kan få, er på 75.000,- kr. Man har også selv mulighed for at bestemme hvor lang løbetid man vil have på lånet, dog indenfor bestemte rammer. Den korteste løbetid man kan vælge, er på 12 måneder og den længste er 72 måneder. Man bør dog huske på, at selvom man bliver godkendt til et lån, bør man ikke lade sig friste til at låne mere end hvad man har behov for, selv om det er dejligt at have lidt ekstra i baghånden.

Hos de fleste finansieringsselskaber er lån noget dyrere end hvis man havde optaget et almindeligt banklån. Mange vælger dog alligevel den dyrere løsning, ofte fordi de tidligere har fået et nej i banken. En anden grund kan være at banken som regel spørger ind til hvad pengene skal bruges til og er beløbet lidt større, vil de gerne have et budget og ud fra det vurdere om du har råd til lånet, du skal måske stille med en kautionist og ikke alle kan eller vil inddrage andre personer i deres økonomi. Er ansøgeren så uheldig at have en lille indtægt, så er det næsten umuligt at få selv et lille lån. Disse personer kan ofte få en lille økonomisk håndsrækning med Selene Finans.