L’easy lån

Lån penge med et L’easy lån

Mon ikke alle kender til navnet L’easy. Vi ser reklamen i TV, hvor Peter kommer og installerer alt fra computere til vaskemaskiner. Men mange er nok ikke klar over at L’easy også yder lån, ikke kun til produkter der bliver købt hos dem, men lån som man kan bruge til lige hvad man vil.

L’easy tilbyder 2 forskellige former for lån. Et lavrente lån og et kontant lån. Med et lavrente lån har man mulighed for at låne fra 5.000 kr til højst 50.000 kr. Et kontant lån er fra 5.000 kr. til højst 25.000 kr.

Inden man bestemmer sig for et lån hos L’easy, skal man lige huske på at renten ligge lidt højere end hvad den gør i banken. Grunden til det er, at L’easy ikke kræver nogen form for sikkerhed for lånet, de stiller ikke spørgsmål til hvad du skal bruge pengene til og de skal heller ikke se et budget og vurdere om du har råd til at betale afdrag på lånet. Disse ”friheder” koster selvfølgelig lidt ekstra for dig som kunde, da L’easy kun har din underskrift på lånedokumenter som ”sikkerhed” for at du betaler.

L'easy lån

Hvad er så prisen for et lavrente L’easy lån?

Hvis vi nu forestiller os at du vil have et lån på 25.000 kr. og betale det tilbage over en periode på 72 måneder, vil du skulle betale 494,- kr om måneden i afdrag. I det beløb er alle omkostninger inkluderet, også de 2.000 kr. det koster dig at oprette lånet. Renten på dette lån vil ligge mellem 9,9% og 16,9%.
Men det er ikke renten der er den vigtigste for lånet, den faktiske pris du kommer til at betale for lånet er oplyst som ÅOP ( Årlige omkostninger i Procent). ÅOP for dit lån vil være mellem 13,7% og 20,51%. Denne pris indeholder alle renter, gebyrer og omkostninger der vil påløbe dit lån i den periode du skal betale afdrag. Så låner du 25.000 kr. vil du efter 72 måneder have tilbagebetalt mellem 35.486 kr og 41.848 kr. tilbage alt inklusiv.

Pris på et kontant L’easy lån

Her vil du også låne 25.000 kr. med en løbetid på 72 måneder. Afdraget for dette lån vil være 702,- kr. om måneden. Også her er oprettelsesgebyret på 2.000 kr. indregnet i prisen samt alle omkostninger.
Renten på lånet vil være 26,08%. ÅOP vil for dette lån være på 30,34%, altså en del høøjere end på lavrente lånet.Du vil med dette lån betale i alt 50.393,- kr tilbage.

Men uanset hvilket lån du vælger, skal du være sikker på at du i din økonomi har råd til at betale afdrag i alle 72 måneder.

Oplysningerne er fra aug. 2014

Krav du skal kunne opfylde for at få et eventuelt L’easy lån

L’easy har nogle få krav til dig som kunde du skal kunne opfylde før du eventuelt bliver godlkendt til et lån. Du skal hos L’easy kun være fyldt 20 år, du må ikke være registreret i RKI og så skal du kunne dokumentere din indtægt. L’easy har ikke et krav til hvor meget din indtægt skal være. Kan du opfylde disse 3 enkle krav kan du roligt sende en ansøgning. Her vil du endvidere blive bedt om eventuelt beskæftigelse, arbejdsgiver og hvor længe du har været ansat samt indtægt.

Medlemsskab at A-kasse, boligfor og din civile status (gift,enlig), om der er hjemmeboende børn og hvor mange biler du har. Dit CPR-nummer vil L’easy bruge til at søge på dig som person for at se om du eventuelt skulle er registreret hos kreditoplysningebureauer og advarselsregistre. Disse spørgsmål er selvfølgelig ikke for at snage i dit privatliv, men for at de kan danne sig et overblik over dig som person.

Bliver du herefter godkendt til et lån, kan du som tidligere nævnt, bruge pengene til ferie eller fest, du bestemmer selv. Beløbet vil efter få dage blive indsat på din bankkonto.