Hvilke lånemuligheder findes der på nettet

1426Hvilke lånemuligheder har jeg på nettet

Nedenunder kan du se en lille liste med det mest populære lånetyper der findes, både på nettet og uden for nettet. Der findes mange andre typer lån end dem der er beskrevet her, faktisk findes der er lån for næsten alt. Hvert punkt beskriver den type lån det er og hvad det anvendes til.

SMS lån
Et SMS lån er en lånetype som giver dig mulighed for at låne et mindre beløb, giver dig hurtig svartid på din ansøgning og pengene på din konto hurtigt. Sms lån er designet til at skulle kunne optages ved at benytte sin mobil telefon, oftest kræver det dog adgang til email og en computer kan derfor være en fordel med denne type lån. SMS lån er meget populært blandt yngre mennesker.

Kviklån
Kviklånet er lidt ligesom et SMS lån, men er ikke ”designet” til at skulle optages fra mobil, man har samme hurtige svartid men oftest højere beløber der kan lånes.

Forbrugslån
Det almindelige forbrugslån er det lån du kan få i blandt andet din bank. Lånet bruges også af forretninger når du skal købe eksempelvis en computer på afbetaling. Med et forbugslån kan du købe de ting du har lyst til, selvom du ikke helt har pengene til det, endnu.

Mobil lån
Mobil lån er det samme som et SMS lån , bare med et andet navn.

Bolig lån
Med et bolig lån kan du låne til lejlighed (andel og ejer) eller et hus. Du kan med et realkredit lån låne op til 80% af boligens værdi (60% for fritidshuse) og rest beløbet kan man låne som et bank boliglån.
I forbindelse med bolig lån vil du sikkert se navnet ”Obligationslån” , det er en form for lån med realkredit lån, som bruges til at sikre en stabil rente, så låntageren kender sin månedlige ydelse.

Privat lån
Det er to typer privat lån, det du får i banken og det du låner fra en privat person.
Bankens privatlån er det samme som et forbrugslån og behøver derfor ingen nærmere forklaring.
Et privat lån , når du låner af en privat person er ligesom et bankån, men har andre betingelser fordi der er tale om et lån fra en privat person. I tilfælde af gældssanering vil man opleve at lån til private personer som regel ikke blive eftergivet.

Bil- og Båd lån
Et lån som er meget populært , da det er den lånetype der benyttes til at købe nye biler eller både for. Lavere rente end hvis man benytter et forbrugslån til dette.

Er der lånemuligheder som man skal holde sig fra

LånemulighederGenerelt er der ingen låne type man skal holde sig fra, men det er vigtigt at man læser ALLE betingelserne for lånet, hvad man skal afdrage på lånet og ÅOP’en.

Den eneste form for lån , som man nok bør læse betingelserne en ekstra gang inden man underskriver, et privat lånet fra en privat person. Dette skyldes at der mange gange har været private personer som har bevidst snydt folk ved at skrive ting ind i betingelserne som ikke overholder lovgivningen eller udfører ulovlige handlinger. Det kan derfor være en god ide ved lån fra privatperson at man får en advokat til at se på kontrakten inden man underskriver.

Skrevet d. Af adminTDI kategorien Forbrugslån