Lån til ferie

Lån til ferie uden at bekymre dig

Du skal på ferie med familien, det koster penge, det kan koste rigtig mange penge hvis man skal langt væk. Det kan nemt koste 20.000 kroner for en tur som ikke lige kan tages med bussen. Det er rigtig mange penge for det fleste og derfor kan man godt få brug for at låne dem. Når man vælger at låne til sin ferie, er det vigtigt at man låner til ferien, men også til ekstra uforudsete udgifter som der ofte opstår. En udgift som overrasker mange er biludlejninger, man lejer en bil hjemmefra og kommer hen hvor man skal og så skal man selv betale både det ene og det andet for bilen. Hvis man ikke har taget højde for det i økonomien til ferien, kan sådan en ting ødelægge ferien helt.

Lån til ferien på den rigtige måde

Koster din ferie 20.000 kroner og du har sat 5.000 til uforudsete udgifter, som kun skal bruges til dette. Så kan det ikke anbefales at låne alle pengene , fordi man så derfor intet ekstra har når man kommer hjem, en god måde at gøre det på er ved at skaffe så meget man kan selv og så låne resten, men minimum 50% skal du selv have for at undgå ubehagelige overraskelser på ferien , men også hjemme.
Husk når du tager på ferie andre steder, skal du sikre dig at dit kreditkort er låst op til at kunne bruges i andre lande. Det er der ikke mange der ved at man kan låse det.
Skal man bruge pengene fra et lån til biletten eller til fornøjelserne? Det er helt op til dig selv hvordan du vælger at gøre det, men mange finder det bedre at bruge det på biletter, da man så ikke har den smule dårlige samvittighed ved at bruge lånte penge til at betale for restauranten og sådan noget.

Lån til ferie

Et lån til lånet, lyder måske voldsomt, men skal du låne penge for at tage på ferie, så er det ikke sikkert der er rum i din økonomi hvis det nu går helt galt og der er regnet forkert på hvad det koster, så har man lånt til hele ferien og det så koster mere end det, har man ikke en krone. Det jeg foreslår man gør er at oprette en kassekredit inden man tager på ferie, og skriver bankens nummer ned, så man kan ringe til banken, hvis det går helt galt. Kassekreditten koster ofte ikke ret meget at oprette og man betaler kun hvis man bruger af den, så det kan være en god ide bare at have den, men brug den nu ikke medmindre det virkelig er nødvendigt, hvis du allerede har andet lån for at komme på ferien.
Til sidst er det en god ide at tjekke din rejseforsikring om den dækker alle normale ”skader” man kan ende på sygehuset for, eksempelvis madforgiftning. Få 16 gode råd om at låne penge her: http://www.business.dk/diverse/16-gode-raad-om-laane-penge-eller-lade-vaere