Du kan låne penge uden at betale renter

Lån penge uden renterLån penge uden renter

Når du låner penge – hvad end der er tale om en online udbyder af lån eller din bank – betaler du renter. Det er lånegiverens mulighed for at lave en forretning ud af landet.

Men du har alligevel enkelte muligheder for at optage et lån uden renter.

Visse virksomheder tilbyder, at dit første lån hos dem er ’gratis’ – det vil sige et lån uden renter og et lån uden gebyrer. Men til gengæld er der tale om relativt små lån på nogle tusinde kroner med en tilbagebetalingstid på en måned eller to, og hvor gebyrerne for en for sen betaling er høje.

Den danske låneudbyder Kvikautomaten tilbyder små lån med tilbagebetaling på en måned eller to.

Lige nu har du mulighed for at låne 3.000 kroner gratis. Det er et lån på 3.000 kroner uden renter og gebyrer. Til gengæld skal du betale pengene tilbage inden for 30 dage, og det er alene første lån, du har mulighed for at optage gratis.

Kvikautomatens formål med at tilbyde det gratis lån er at vise dig, hvad mulighederne er med et hurtigt lån.

Lånet kan bruges til at dække uforudsete udgifter her og nu, hvor du så kan dække lånet med den næste løn, du får ind.

Ikke større lån uden renter

Udover Kvikautomatens lån uden renter har du desværre få muligheder for at optage et lån uden renter.

Uden renter tjener finansinstitutterne ikke penge, og så har de intet incitament til at udlåne dig penge – alene en risiko.

Enkelte andre udbydere end Kvikautomaten tilbyder dig et lån uden renter, men det sker ligeledes med relativt små beløb og med en kort tilbagebetaling.

Dit alternativ – et lån med renter (men dog lave renter)

Du har dog mulighed for at optage enten et lån i banken eller et forbrugslån med lave renter. Ingen renter kan vi ikke tilbyde, men det er muligt at optage et lån til en rente og med en tilbagebetalingstid, du har en reel mulighed for at betale.

Hvis du låner penge i banken får du typisk den laveste rente. Forudsætningen for at låne penge i banken er dog, at pengene er øremærket til et specifikt formål. Dette kan være købet af et hus, indskud til lejlighed eller måske udbetaling til køb af en ny bil.

  • nsker du i stedet at optage et forbrugslån kan du gøre dette nemt og hurtigt med en online udbyder. Fra du fx ansøger hos Kvikautomaten eller en anden udbyder til pengene står på din Nem-konto går der fra 1-3 dage, hvis du er hurtig til at udfylde en korrekt ansøgning og underskrive din låneaftale med NEM-ID.

Hvor lave renter kan jeg få?

Et forbrugslån kan du finde til renter fra omkring 10 % og opefter.

Des større et lån du ønsker, des lavere bliver renten.

Til gengæld stiger renten med en kortere tilbagebetalingstid.

Der er også stor forskel på de forskellige udbydere af forbrugslån med lave (desværre ikke ingen renter, men lave) renter online.

På Laannemt.dk formidler vi kontakten til en række seriøse udbydere på det danske lånemarked. Der er tale om:

  • Kvikautomaten
  • GE Money Bank
  • Pengeautomaten
  • Sparxpres
  • Santander Lån

Hvilken af disse nævnte muligheder der kan tilbyde dig det billigste lån afhænger af hvordan du præcis strukturerer dit lån – og hvornår du ansøger om det. Udbyderne ændrer nemlig hele tiden deres renter.

Vi anbefaler derfor at du benytter låneberegneren hos hver enkelte udbyder for at finde ud af, hvor du finder det billigste lån til dig. Lån uden renter bliver svært at finde hvis vi skal ud over et par tusinde kroner, men det er muligt at finde billige lån online med renter ned til 10-15 % afhængigt af størrelse og tilbagebetalingstid.

Se renterne som Nykredit har lige pt: https://www.nykredit.dk/erhverv/info/aktuelle-tal/aktuelle-renter-og-ydelser.xml

Skrevet d. Af adminTDI kategorien Forbrugslån