Lån på 2 minutter

Få dit lån på 2 minutter

At man kan få et lån hurtigt er ikke en hemmelighed, det bliver kaldt kviklån, sms lån, mobil lån og sådan noget. Der er fordele ved at vælge et hurtigt lån og der er ulemper ved det, hvad der vejer mest er helt op til dig, hvordan din økonomi er og hvad du skal bruge lånet til.
Største fordel er nok den hurtige lånetid. Når man kan på et par minutter få at vide om man kan få et lån til et eller andet, så kan man hurtigt komme videre med sit køb. En anden fordel kan for nogen være at man slipper for den samtale med en bank, som mange frygter (af mange årsager).
Ulemper er der selvfølgelig også nogle af. Nogen mener der er for mange og andre mener ikke det er så slemt. Personligt mener jeg at det ikke er slemt, hvis man sørger for at læse betingelserne En ulempe som jeg selv ser, er renterne, de er høje på de korte lån, men for mig selv ville det ikke stoppe mig, da jeg har godt styr på økonomien og skulle jeg få behov for et lån kan jeg godt læse alt det med småt.

Lån på 2 minutter til en fornuftig rente

Renterne følger med risikoen for långiveren og hvor meget de ønsker at tjene (selvfølgelig). Derfor kan et meget hurtigt lån også koste 1000% i rente. Inden du flipper helt ud over tallet, så hænger denne rente og sammen med at beløbet er meget lille, da man med de hurtige lån ofte ikke låner mere end 500 kroner og har en kort betalings frist, derfor er 1000% procent alligevel ikke så meget.

Lån på 2 minutter

Hvordan ser regnskabet ud?

Hvis man låner 100 kroner med sådan et hurtigt lån og ÅOP’en er på 987% og skal betales efter 30 dage, 0 kroner i oprettelse og administrations omkostninger (normalt vil der være noget).
Efter 30 dage skal man så betale 122 kroner tilbage med den ÅOP (årlig rente i procent). Ja lånet var med høj rente, det var et hurtigt lån, men det var ”kun” 22 kroner for at låne 100 kroner. I det her tilfælde vil det faktisk ikke være så slemt at låne 100 kroner.
Normalt vil der være et oprettelses gebyr for et lån eller en administrations omkostning, denne svinger også, men flere at låneudbyderne har fordele for kunder som vender tilbage så man måske kun skal betale et højt administrations gebyr 1 gang og efterfølgende skal man så kun betale et lille eller intet gebyr for oprettelse. Alt dette skal skrives med småt i betingelserne og står der også hos alle der udlåner.

Resultat af beregning


ÅOP i % p.a.
 987,23
ÅOP i % p.a. efter skat 450,19
Årlig nominel rente 987,23

 

Har du et afdragsfrit lån i forvejen? Så vær lige opmærksom på det her: http://ekstrabladet.dk/kup/dinepenge/article3991479.ece