Lån let

Lån let

Skal du købe et hus, skal du have et realkreditlån nede i banken og eventuelt et tilhørende boliglån – men skal du bare lige låne til en rejse her og nu, en bil, depositum for en ny lejlighed eller noget i den stil er banken ikke altid en mulighed.

Banken er det første sted vi går til, men banken er ikke et nemt og hurtigt lån. Banken er løsningen, hvis du skal købe noget stort (og i øvrigt har penge i forvejen; det er ironisk nok nemmere at låne penge, når du allerede har penge).

Hvis du har brug for et let lån, skal du i stedet kigge online og de låneudbydere, du finder her.

Ved hjælp af vores sammenligning af låneudbydere har på siden vil du se, at du kan få lån udbetalt på din NEM-konto allerede fra kommende hverdag af, hvis du bliver godkendt til at modtage lånet. Og at blive godkendt tager ikke mere end et par timer ved de hurtigste af de danske online-låneudbydere.

Du skal være opmærksom på, at de forskellige låneudbydere tilbyder nogle forskellige vilkår for så vidt angår rente og tilbagebetalingstid – til gengæld er de alle enige om, at du selv må bestemme hvad pengene skal bruges til. Onlinelån kaldes derfor også ofte for forbrugslån.


Lån let
 

Hvor hurtigt kan jeg få et lån?

Hvis et lån skal være let skal det være tilgængeligt og hurtigt.

Flere af de låneudbydere vi samarbejder med her på siden kan klare din låneansøgning blot på en enkelt dag.

Processen fra du gerne vil have et lån til pengene står på din konto er således:

 1. Du ansøger om lånet online. Se oversigt her på siden over de bedste renter og hvor du kan låne det beløb, du ønsker.
 2. Din ansøgning behandles. Dette tager typisk 1-3 dage.
 3. Godkendes du, skal du underskrive en låneaftale digitalt med NEM-ID.
 4. Efter underskrift har du pengene på din NEM-konto hverdagen efter og lånet er nu en realitet.

Hvis du vælger den rigtige udbyder og glider lige igennem godkendelsesprocessen er det muligt for dig at låne penge fra den ene dag til den anden. Det må da siges at være et let lån.

Let også i forhold til brug

Som nævnt i indledningen til denne artikel er et lån i banken ofte låst fast til en ting som fx køb af fast ejendom, en bil eller en investering.

Sådan er det ikke med de lette lån, du kan finde online. Her er der over en bred kam tale om forbrugslån, hvilket betyder, at du må bruge pengene til hvad du ønsker. Hvis det er en rejse køber du en rejse; hvis en mobiltelefon en mobiltelefon og hvis det er indskud til en ny lejlighed, så er det indskuddet pengene går til.

Hvilken låneudbyder er bedst til mit lette lån?

Det helt store spørgsmål er, hvem der kan låne dig det beløb du ønsker til den bedste rente.

For at finde det bedste lån kan du starte med at kigge på følgende selskaber vi samarbejder med og som leverer en god låneoplevelse til tusindvis af danskere hvert år i forvejen:

 • GE Money Bank
 • Santander Lån
 • Pengeautomaten
 • Sparxpres
 • Kvikautomaten (kun små SMS lån på op til 6.000 kroner)

 

Du kan beregne hvad du skal betale i rente og samlede omkostninger ved lånet ved at gå ind på de enkelte sider og prøve deres beregnere.

Især ét tal er værd at sammenligne med de andre, da det tal viser dig, hvor meget dit lån koster inklusive alle udgifter og renters rente: Den samlede kreditomkostning.

Lad os tage et eksempel.

Hvis du ønsker et let lån på 50.000 kroner med tilbagebetaling over 5 år koster det dig per skrivende stund – medio september 2014 – følgende i samlede kreditomkostninger hos 3 forskellige udbydere:

 • GE Money Bank: 9.040 kroner
 • Santander Lån: 15.580 kroner
 • Pengeautomaten: 25.788 kroner

 

Tallene herover angiver hvor meget det koster dig at låne 50.000 kroner – udover at betale de 50.000 kroner tilbage. Et lån let med GE Money Bank giver altså et tilbagebetalingsbeløb på 59.040 kroner over 5 hele år, mens du ved Pengeautomaten kommer til at betale 75.788 kroner for det samme.

En væsentlig forskel – selvom der er tale om to lån, du næsten vil have lige let ved at optage, hvis vi kigger på betingelserne.

Derfor kan det altid betale sig at kigge sig godt for, forinden man går i gang med at optage et let lån online.

Hold øje her på siden – vi laver med jævne mellemrum sammenligninger over hvilke lån, der bedst kan betale sig for det.

Vil du være gældfri, er der nogle gode råd at hente her: http://www.raadtilpenge.dk/da/Gode-raad/gaeld/bliv-gaeldsfri.aspx