60.000 kr

Lån 60000 – Du bestemmer selv til hvad

Uanset om du et ved at tage kørekørt og har forelsket dig i en lækker bil eller om måske bare skal have nye møbler til huset eller sommerhuset, så er 60.000 kroner måske nok til at du kan få udlevet dine drømme.

Hvor du skal optage lånet er op til dig selv, men du vil om lidt kunne se en af de absolut billigste steder at låne på nettet og hvad de tager i gebyrer samt hvad deres ÅOP er. Du vil med de tal du får vist om list kunne sammenligne med andre lån af samme størrelse og se hvad der kan betale sig bedst for dig.

Lån 60000 kroner hos GE Money Bank

GE Money Bank har som alle andre, nogle krav til hvem de vil låne penge ud til. De grundlæggende krav er at man skal være fyldt 18, ikke registeret i RKI (experian) og du skal have en årsindkomst på over 240.000 kroner. Læs om Ge Money Bank på Trustpilot.

Når du låner hos GE Money Bank skal du ikke stille nogle former for sikkerhed for dit lån og vil få svar på din låne ansøgning indenfor kort tid.

60000 kroners lån hos GE Money Bank vil være det de kalder et Privatlån Plus og det er den type lån tallende nedenunder er baseret på.

Tal fra August 2014 og kan afvige fra nuværende:

 • Udbetalt til dig: 60.000 kr.
 • Løbetid: 84 måneder.
 • Månedlig ydelse: 884 kr.
 • Debitor rente: 4,94%
 • ÅOP: 6,43 %
 • Etableringsomkostninger: 3%

 

Løbetiden er her sat til 84 måneder, som er standard hos GE Money Bank, du kan vælge at ændre det ned til 12 måneder eller op til 120 måneder.

En ændring op til 120 måneder giver følgende resultat:

 • Udbetalt til dig: 60.000 kr.
 • Løbetid: 120 måneder.
 • Månedlig ydelse: 665 kr.
 • Debitor rente: 4,94%
 • ÅOP: 6,14 %
 • Etableringsomkostninger: 3%

 

Lån 60000 – Sådan sammenligner du

Når du skal sammenligne to forskellige lån, står der ofte ikke to tal der er ens, långiveren benytter måske også andre ord for de samme ting. Det kan derfor være svært at finde ud af hvilket lån der er billigst, hvis man ikke ved hvad man skal kigge efter.
Der er heldigvis lavet en måde så man nemt kan se hvilket lån der er billigst. Det kalder man ÅOP eller Årlige Omkostninger i Procent.

Så har du to lån med samme løbetid og den ene har en ÅOP på 6% og den anden på 4% , så vil det på 4% være billigst. Alle lån skal være vist med en ÅOP og du kan derfor altid være sikker på at det er der til sammenligningen.

Bemærk at omkostninger til betalings gebyret til banken som regel ikke er en del af ÅOP eller den månedlige ydelse, og der kan derfor være en lille ekstra udgift til din bank for at betale lånet tilbage.

Lang eller kort løbetid?

Om du skal vælge en lang eller kort løbetid afhænger af dit rådighedsbeløb, har du råd til at afbetale dit lån hurtigt med en højere ydelse per måned, er det at foretrække, ulempen ved en høj månedlig ydelse er at hvis din økonomi ændre sig inden du har betalt lånet tilbage, vil du sidde med en høj ydelse, ofte uden mulighed for at ændre den til en lavere ydelse. Der er også ulemper ved en lang løbetid, nemlig at du kan komme til at betale mere for at låne, på grund af den længere løbetid. Du skal derfor opveje fordele og ulemper når du vælger en kort eller lang løbetid.

Lån 60000