500 kr

Lån 500 kr her og nu

Mange har oplevet, at stå i én situation, hvor man mangler et meget lille beløb. Det kunne fx være 500 kroner. Selvom det ikke er særlig mange penge kan det for nogle være forskellen på om budgettet hænger sammen.

Mange studerende levet på et meget stramt budget og der kan man sagens forestille sig en situation i slutningen af måneden hvor der mangler et meget lille beløb i budgettet. I sådan en situation er man nød til, at finde pengene et sted. For man skal selvfølgelig stadig have noget mad på bordet og det skal der være penge til. Så kan 500 kroner ofte være nok, men det er selvfølgelig nødvendigt, at finde et sted hvor man kan låne 500 kroner.

Hvis man ikke har kassekredit i banken eller bare gerne vil slippe for den dyre kassekredit, skal man overveje andre muligheder. Heldigvis er der mange andre muligheder, så det burde ikke være et problem, at finde en løsning.

Lån 500 kroner gratis

Faktisk er der mulighed for, at man kan låne de 500 kroner gratis, hvis man tænker sig lidt om. Oftest vil det ellers være dyrt, at låne 500 kroner og man vil derfor have færre penge i månederne efter, da man skal betale af på lånet. Det kan presse økonomien de næste måneder og få det svært til, at gå op i disse.

Derfor kan man med fordel lede efter muligheder for, at låne de 500 kroner gratis, så man slipper for, at skulle være presset økonomisk senere.

Lån 500 kroner hos venner eller bekendte

Hvis man virkelig er presset kan man overveje, at snakke med venner eller familie om det ikke var muligt, at låne de 500 kroner igennem disse. For de fleste er 500 kroner ikke særlig mange penge og vil derfor kunne overtales til, at gå med til, at låne én pengene.

Hvis man sørger for, at få betalt pengene tilbage i god tid, behøves det heller ikke, at ødelægge ens venskab. Hvis man ikke får betalt tilbage hurtigt kan det dog godt være lidt ødelæggende.

Ferratum tilbyder et gratis lån på 500 kroner

Ferratum er mest kendt for, at tilbyde SMS lån på optil 6.000 kroner. Fordelen ved SMS lån er, at det er en meget nem måde, at låne penge og man få besked indenfor kun kort tid om man har fået lånet.

Ferratum vil dog gerne have flere kunder og derfor tilbyder de, at nye kunder kan foretage et gratis lån på 500 kroner. Man skal selvfølgelig betale de 500 kroner tilbage, men det er helt uden renter eller lignende. Så det er en udmærket måde, at låne 500 kroner let og smertefrit. Så slipper man også for, at skulle gå tiggergang hos sine venner.

lån 500 kr

Lån 500 kr gratis

Ekstrabladet har skrevet denne artikel om et superlån på kun 2,5%: http://ekstrabladet.dk/kup/dinepenge/article4896642.ece