4.000 kr

Lån 4000 via nettet hurtigt

På nettet kan du få et lån så hurtigt så du knap nok vil kunne nå at få et lån via din bank på den samme tid. Dette gør at nettets mange lånemuligheder er meget populære, den hurtige udbetaling efter at man er blevet godkendt, gør at folk ikke behøver at tænke ret længe over om det de vil købe er nødvendigt eller ej.

I næste afsnit kan du se hvordan en låne process foregår hos en af de store lånevirksomheder i Danmark, så kan du selv se hvor nemt det faktisk er at låne.
Husk dog altid at når man låner skal man betale hele beløbet tilbage og oftest også mere, på grund af renter.

Lån 4000 – et eksempel

Fordi der er så mange steder du kan låne 4000 kroner, så er deres process med dette også forskellige. Derfor får du her et eksempel på et lån hos Vivus så du kan se hvor nemt det kan være at låne 4000.

Jeg har valgt Vivus fordi det er nemt og at de lige nu tilbyder det første lån gratis.
Du skal starte med at gå ind på deres side, du finder et link her på siden. Du vil så på siden kunne vælge det beløb du ønsker at låne (100 – 7000) og hvor hurtig du vil tilbage betale dette lån (1 – 30 dage). Du vil nu se en udregning som bliver vist til dig.

I eksempelet nedenunder står der rentebeløb på 0 kroner og ÅOP på 0%, det er ikke sikkert at du ser de samme tal, da Vivus lige nu har det første lån gratis.

  • Lånebeløb: 4000kr. Rentebeløb: 0 kr.
  • Tilbagebetaling: 4000 kr. Debitorrente (fast): 0.00%
  • ÅOP: 0.0%

 

Du kan nu vælge at gå videre, hvis du stadig ønsker at låne det angivne beløb. På næste siden vil du blive bedt om at indtaste dit CPR nummer, Registrerings og kontonummer, din indkomst efter skat per måned og dine faste udgifter. Dernæst skal du bruge din e-mail adresse og oprette et kodeord så du kan logge ind på deres side senere.

Til slut skal du læse og godkende (hvis du kan godkende dem) betingelserne og bekræfte at oplysningerne du har indtastet er korrekte. Næste trin er at du skal bekræfte at du er dig ved at benytte dit NemId til at underskrive aftalen med. Hvis du bliver godkendt, skal du blot vente på at modtage dine penge. Har du Nordea bank, vil du ofte modtage dem med det samme efter du er blevet godkendt, har du en anden bank går der 1 arbejdsdag før du modtager pengene.

Lån 4000 – Hvor kan jeg ellers låne

Udvalget af lånevirksomheder er enormt og at beskrive dem alle i et indlæg vil være unødvendigt, så du får her en liste med de låne virksomheder der udlåner 4.000 kroner til personer fra 18 år:
• Lånlet
• Selene Finans • Sparxpres

Fra du er 20 år:
• Trustbuddy
• Vivus

Der er langt flere end dem angivet her, men de er de mest benyttede og dem kan du alle finde flere informationer om, nemt. Måske du kunne låne penge af en i din familie ellers? Læs hér.

Lån 4000