300.000 kr

Lån 300.000 – det er nemmere på nettet end i banken

Står du og mangler 300.000 her og nu? Så er et onlinelån måske en mulighed for dig. Selvom det er hurtigt og nemt at optaget et lån på nettet, bør du stadig huske at undersøge markedet, for der er penge at spare ved at vælge det rigtige lån! Står du pludselig med et akut behov for at låne 300.000 kroner, f.eks. fordi du står over for en nødvendig investering i din bolig i form af nyt tag eller nye vinduer, er dine muligheder normalt rimeligt begrænsede.

Lån 300.000 i banken

De fleste vil i første omgang forsøge at låne pengene i banken. Men finanskrisen har desværre gjort, at bankerne er blevet mere meget restriktive med deres udlån.  Selvom din økonomi er sund, er det ikke altid, at banken vil låne dig penge.

Heldigvis findes der andre muligheder for at låne penge. Tjek eksempelvis de mange låneudbydere, der er på nettet.

Et onlinelån kan være den bedste løsning

Onlinelån, kviklån, SMS-lån – kært barn har mange navne. Fælles for disse lånetyper er dog, at det er hurtige lån med en kort sagsbehandlingstid. Lånene kan optages enten på nettet eller via din mobiltelefon. Det er ofte finansieringsselskaber og ikke banker, der står bag de hurtige lån, du finder på nettet.

Onlinelånene bliver ofte beskyldt for at have for høje renter eller skjulte omkostninger, men sådan er det ikke altid. Onlinelånene er normalt bedre end deres rygte og kan faktisk være en bedre løsning end et banklån eller en kassekredit. Lånene på nettet er nemlig langtfra altid dyrere end banklån. I mange tilfælde kan lånene på nettet sagtens konkurrere med banklånene. Er du f.eks. typen, der blot trækker over på kontoen, når du mangler penge, er det ofte en billigere løsning at tage et onlinelån.

Du er bedre sikret med et onlinelån

Som forbruger er du desuden bedre beskyttet ved at optage et onlinelån hos et finansieringsselskab frem for i banken, når det gælder rentefastsættelse og gebyrer. Finansieringsselskaber er nemlig underlagt et strammere regelsæt end bankerne, hvad angår rentestigninger og forøgelse af gebyrernes størrelse.

Dertil kommer de åbenlyse fordele ved at låne på nettet. Nemlig at du ikke skal stille sikkerhed, og sagsbehandlingstiden er meget kortere. Som regel har du pengene på din konto få dage efter, du har ansøgt om lånet.

Det kan måske lyde voldsomt at optage et lån på 300.000 i forhold til et mindre lån. Men hvis du har styr på den dokumentation, der kræves, er det faktisk ikke vanskeligere at optage lån i denne størrelsesorden i forhold til at låne et mindre beløb på nettet.

Lån 300.000 online – men hold lige hesten!

Selvom det ikke er alle låneudbydere på nettet, der tilbyder at låne så stort et beløb til dig, bør du dog altid undersøge alle de udbydere, der er. For der kan virkelig være penge at hente ved at gøre hjemmearbejdet ordentligt.

Find de låneudbydere i listen her på siden, der tilbyder at låne 300.000, og gennemgå så deres betingelser, gebyrer og rentesatser nærmere. Hav fokus på de samlede omkostninger.

Et hurtigt sammenligningsgrundlag er at se nærmere på de årlige omkostninger eller ÅOP. De fortæller, hvor dyrt det reelt set er at låne pengene.  ÅOP er derfor din ”kilopris” på lånet.

Det er ikke nok, at du kun kigger på rentesatsen, for selvom du finder et lån, der har en lav rente, kan selv en lille forskel på f.eks. et administrationsgebyr hurtigt løbe op i mange tusinde ekstra kroner, fordi løbetiden er lang. Derved kan en lavere rente nemt blive ædt op af uskyldigt udseende smågebyrer og omkostninger.

Lån 300.000