Få et lån som 21 årig

7450_udsnit_2Lån 21 år

Som 21-årig har du ikke en imponerende indtægt – men derfor kan du sagtens have et ønske om at komme ud at rejse, flytte ind i din første lejlighed eller andet, der kræver penge her og nu.

Derfor er det blandt unge mennesker også normalt at låne beløb fra et par ti-tusinde kroner og op imod hundrede tusinde kroner til det, der skal hjælpe dem med at etablere sig.

Spørgsmål er bare: Hvor kan jeg låne penge som 21-årig?

Det er nemlig langt fra alle danske låneudbydere, der er vild efter at få dig som låntager, når
du blot er 21. At et lån som 21-årig er svært skyldes netop du ikke har den store indtægt og at långiver derfor skal tage en større risiko i forhold til at få pengene hjem igen.

Vi har her på Laannemt.dk lavet en undersøgelse af, hvor du har mulighed for at låne penge som 21-årig. Vi har tjekket betingelserne for samtlige udbydere af lån her på siden. Vi har gjort arbejdet for dig – og du kan se herunder, hvor du kan få dit lån, når du er fyldt blot 21 somre:

Udbydere

Listen over udbydere der tilbyder lån til 21-årige herunder:

GE Money Bank: Ja! Du kan som 21-årig låne penge hos GE Money Bank. GE Money Bank vinder igen og igen vores beregninger af, hvor du kan finde det billigste lån – ikke blot som 21-årig, men helt overordnet.

DER: Ja! Hos DER skal du være fyldt blot 20 år for at få lov til at låne penge. Du kan låne 25.000 kroner som kviklån og op til 50.000 kroner som lavrentelån. Du skal have en indtægt af en vis størrelse, bo i Danmark og du må ikke være registreret som dårlig betaler hverken i Debitor Registret eller RKI, men derudover er kravene få. DER har relativt høje renter på deres forbrugslån uden sikkerhed. 

Santander Lån: Ja! Santander Bank er Europas største bank med hovedsæde i Madrid og er i gang med en invasion i Danmark. Du kan låne penge som 21-årig hos Santander Lån, der sammen med DER er blandt de billigste udbydere i Danmark. Du må ikke skylde penge til SKAT, hvis du ønsker at låne penge som 21-årig med Santander Lån.

Pengeautomaten: Ja! Du skal blot være 18 år for at låne penge hos Pengeautomaten. Pengeautomaten er blandt de dyrere udbydere, men også en meget tilgængelig en af slagsen. Pengeautomaten er en del af IKANO Bank, der er startet af de samme mennesker som står bag verdensomspændende IKEA. Du skal tjene mere end 225.000 kroner om året, svarende til 18.750 kroner om måneden før skat, for at låne penge som 21-årig hos Pengeautomaten. 

Kvikautomaten: Nej! Kvikautomaten, der lader dig optage mikrolån og SMS-lån på mellem 500 kroner og 6.000 kroner, kræver, at du er 23 år for at du kan optage et lån. Kvikautomaten er således den eneste udbyder i vores sammenligning, der ikke vil lade dig låne penge som 21-årig.

Sparxpres: Ja! Du skal blot være fyldt 18 år for at låne penge hos Sparxpres – hvis du overholder resten af betingelser, herunder at: Du ikke er registreret som dårlig betaler, du bor i Danmark og har en indkomst på minimum 125.000 kroner om året. Indkomstkravet hos Sparxpres er altså væsentligt lavere end hos både Pengeautomaten og Santander Lån, hvilket kan gøre Sparxpres til ikke den billigste, men eneste løsning for nogle.

Hvor meget kan jeg låne som 21-årig?

Hos de udbydere der står nævnt herover kan du låne mellem 5.000 kroner og op til flere hundrede tusinde kroner – 300.000 kroner hos GE Money Bank – som 21-årig.

Du skal dog huske, at des større et beløb du ønsker at låne kombineret med des kortere tid du ønsker at betale af over, des mere ender dit lån med at koste dig i månedlige afdrag.

En ting er, at du som 21-årig nu har brug for et lån. Du bør lave en udregning med det formål at finde ud af, hvor meget du har råd til at betale i ydelse (afdrag) hver måned før end du optager lånet. På den måde kan du se hvor lang tid tilbagebetalingen skal strækkes over for at det ikke bliver et problem for din økonomi. Bliv klogere på din privatøkonomi her: http://penge.dk

Skrevet d. Af adminTDI kategorien Lån til unge