20.000 kr

Lån 20000

I banken kan det godt tage et stykke tid – men online har du mulighed for at låne penge nærmest fra dag til dag.

Adskillige finansieringsinstitutter tilbyder dig at optage et kviklån. Et kviklån – også kendt som et kliklån eller et online forbrugslån – er karakteriseret ved en hurtig ansøgningsproces og mulighed for at du har penge på din konto nærmest dag for dag.

De 20000 kroner du kan låne kan du bruge til hvad du ønsker – fx indskud til en lejlighed, ferie eller betaling af uforudsete udgifter sidst på måneden.

Hvad du skal kigge efter er det billigste lån på 20000 kroner. Hvilket lån du skal betale færrest penge i samlede kreditomkostninger for. Hvilket lån det er – det vil vi gerne hjælpe dig med at finde ud af herunder:

Billigste lån på 20000 kroner: Udregning

Herunder vil du se en udregning af, hvad der per skrivende stund i slutningen af 2014 er det billigste lån på 20000 kroner.

Vi tager udgangspunkt i tre velrenommerede virksomheder på det danske finansieringsmarked, der alle stiller de 20000 kroner til rådighed. Vi går ud fra, at du ønsker at betale tilbage over 3 år eller 36 måneder.

De tre virksomheder er spanske Santander Lån, danske Pengeautomaten og Sparxpres.

ÅOPSamlet tilbagebetalingEndelig pris
Santander Lån15.7 %25.440 kr.25.440 kr.
Sparxpres30.6 %29.383 kr.9.383 kr.
Pengeautomaten24.2 %27.397 kr.7.397 kr.

Vi har desværre ikke mulighed for at medtage ellers populære GE Money Bank i denne sammenligning, da GE Money Bank ikke låner ud til beløb mindre end 50.000 kroner.

Ud fra sammenligningen herover er spanske Santander Lån den billigste løsning, hvis du ønsker at låne 20000 kroner. Santander Lån er en relativt ny spiller inden for lånemarkedet i Danmark, men en af Europas absolut største banker med et hovedkvarter i Madrid.

Måske er det netop fordi Santander Lån er en ny spiller på markedet, at du har mulighed for at optage dit lån på 20000 kroner til en mere fordelagtig pris end hos de andre udbydere af onlinelån nævnt i tabellen herover.

Forbehold

Vi vil lige gøre opmærksom på, at disse udregninger er foretaget i september 2014 og kan (og vil sandsynligvis også) være ændrede, når du sidder og læser denne tekst.

Hvis du ønsker at optage et lån på 20000 kroner online til det, du står og mangler bør du derfor lave udregningen hos de forskellige udbydere en gang til for at se, om vores tal stadig er gældende.

Der er desuden en række krav du skal opfylde for at få tilkendegivet dit 20000 kroners-lån både ved Santander Lån og ved de andre udbydere.

For Santander Lån skal følgende være opfyldt, hvis du skal have dit lån på 20000 kroner til den fordelagtige rente:

  • Du må ikke være i restance hos Santander Bank (skylde dem mere, end hvad du har)
  • Du må ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registeret
  • Du skal have en indtægt på 18.000 kroner som enlig eller 35.500 kroner som par per måned før skat
  • Og du må ikke have gæld til Inddrivelsesmyndigheden

Disse krav – eller krav, der ligner i et vist omfang – går igen, hvis du sammenligner med udbydere som GE Money Bank, Pengeautomaten og Sparxpres m.fl.

Så hurtigt har du dine 20000 kroner

Processen fra dit ønske om et lån på 20000 kroner til pengene er indsat til din NEM-konto er således:

  1. Du ansøger om lånet online.
  2. Din ansøgning bliver kigget igennem af Santander Lån.
  3. Hvis du godkendes får du tilsendt en låneaftale, hvilken du kan underskrive med det samme pr. NemID.
  4. Kommende hverdag bliver pengene udbetalt til din NemKonto og du har mulighed for at bruge dem.

Alt i alt tager denne proces fra 2 dage og op til en uge afhængigt af, hvorvidt den ansøgning er udfyldt korrekt første gang og hvor hurtigt du underskriver med NemID.

Der er altså tale om et hurtigt lån på 20000 kroner med Santander Lån, hvis du først beslutter dig for at optage lånet. Er det billigere hos en af de andre virksomheder når du tjekker tallene vil processen ligne den, du er vant til fra Santander Lån.

De hurtigste udbydere kan have klaret din ansøgning på blot en enkelt dag fra ansøgning, og er du hurtig til at underskrive kan du have pengene indsat på din NemKonto allerede dagen efter din ansøgning.

Lån 20000

Vidste du er Sydbank har rådgivere som kan hjælpe med lån? Læs mere om det hér.