150.000 kr

Lån 150.000 nu

Står du og mangler 150.000 kroner, er et onlinelån oftest din eneste mulighed – med mindre du selvfølgelig har en rig onkel!

Det kan være sin sag, at skulle låne et så stort beløb som f.eks. 150.000 kroner. Det er langt over smertegrænsen for, hvad du kan bede om vennernes hjælp til – med mindre du selvfølgelig har en meget rig onkel – og det er også så stort, at det heller ikke er uproblematisk at låne beløbet i banken eller i f.eks. et realkreditinstitut.

Men det kan være nødvendigt, f.eks. hvis du står foran at skulle foretage en større, nødvendig reparation på huset, eller klogt, fordi du ønsker at få bedre luft i privatøkonomien ved at samle din klatgæld i et samlet lån.

Lån 150.000 i banken

Hvis du har behov for at låne så stort et beløb som 150.000, er din første tanke sikkert at prøve i banken. Det vil oftest være den billigste løsning, hvis du ikke bor i ejerbolig. Men måske orker du ikke at stå skoleret hos bankrådgiveren, skulle opstille budget og svare på alle mulige spørgsmål. Eller måske ved du på forhånd, at du vil blive afvist, f.eks. fordi du ikke kan stille sikkerhed, eller fordi du forventer, at banken ikke mener, du har luft nok i din økonomi til at kunne overholde afdragene på lånet.

Lån 150.000 i dit realkreditinstitut

Bor du i en ejerbolig og har den fornødne friværdi, er den absolut billigste løsning at låne beløbet i din ejerbolig. Men selvom du ifølge din seneste offentlige ejendomsvurdering har den fornødne friværdi, vil realkreditinstituttet oftest bede om at få en ny, uvildig vurdering af dit hus eller din ejerlejlighed.

Det skyldes, at mange kommuner har holdt ejendomsvurderingerne oppe gennem hele finanskrisen, hvorfor den offentlige ejendomsvurdering ikke længere svarer til markedsværdien af din bolig.

Det betyder også, at den nye vurdering oftest vil skære den fornødne friværdi af din bolig, hvis du allerede har optaget lån i den – og så er der ikke så meget at komme efter længere hos realkreditinstituttet.

Lån 150.000 online

Med banken og realkreditinstitutterne ude af billedet er din næste mulighed at låne penge på nettet via et af de mange online udlånsbureauer. De er nok mest kendt for forbrugslån på op til 25.000 kroner, kendt under navne som Kviklån, SMS lån eller minilån, men rent faktisk kan du låne helt op til 300.000 hos flere af udbyderne i dag.

Det foregår tilmed lige så let og ubesværet som med de mindre kontantlån, og du har pengene på din konto få dage efter, at du er blevet godkendt.

Tjek udbyderne

Antallet af lånebureauer der tilbyder større kontaktlån, er dog væsentlig mindre end udbydere af mindre kontantlån. Så konkurrencen er mindre, end når du skal låne småbeløb – men det betyder ikke, at du bare skal vælge den første og bedste udbyder, du får øje på.

Brug i stedet listen over online låneudbydere her på siden, og udvælg de udbydere, der tilbyder lån på 150.000.  Tjek nu hver enkelt grundigt i gennem, og lav en beregning af den samlede udgift til lånet – og husk også at medtage det gebyr, de tager for at håndtere lånet.

Beregningen er ganske simpel: Gang det månedlige afdrag med det antal måneder, lånet løber over, og læg omkostningerne til lånehåndtering oveni. Træk derefter det beløb, du har lånt fra. Så får du de samlede omkostninger.

Sammenlign nu resultatet med resultaterne fra de øvrige låneudbydere – og vælg så den billigste! Før du begynder at udfylde låneformularen hos dem, er det dog altid en god ide også lige at tjekke udbyderen på Trustpilot og i diverse fora på nettet.

Skal du låne penge til et hus, så har Danske Bank nogle rigtig gode råd. Læs mere om disse hér.

 Lån 150.000