Lån under 25 år

Mange unge mennesker oplever i dag at de danske banker ikke er særlig villige til at låne dem penge, under finanskrisen er det blevet endnu sværere at få et lån under 25 år og derfor kan det være svært at finde hjælp til et lån, når man er ung. Vi har samlet alle online lån som du kan ansøge direkte fra din computer. Det kan være svært at overskue hvilket lån der er bedst og billigst, og du kan derfor uden problemer ansøge flere lån og efterfølgende vælge det billigste lån og sige nej tak til de andre.

Få dit lån lige her, det tager typisk kun 15 min, så har du svar på din ansøgning.

Sikkerhed betyder alt

De fleste unge mennesker under 25 år, ejer stadig ikke hverken bolig eller bil hvor der kan optages pant. Derudover er det de færreste unge mennesker under 25 år, som har en større opsparing eller andre værdier der kan stilles som pant. Det er da også netop derfor at det kan være svært at optage et lån som ung, risikoen bliver af bankerne betragtet som høj.

Derudover betyder den unge alder ofte at vedkommende er på et tidspunkt i sit liv, hvor fremtiden endnu ikke er fastsat. Er man studerende og målrettet med hensyn til sin fremtid, kan der vises større medvillighed i nogle banker, men det kommer meget an på uddannelsen, er det for eksempel i en sektor med stor arbejdsløshed eller i en sektor hvor der er rig mulighed for at få et job, så snart uddannelsesforløbet er ovre.

Lån under 25 år er stadig muligt

Selvom det kan være svært at optage et lån som ung, er det bestemt stadig muligt. Flere virksomheder tilbyder nemlig højrisiko lån, altså lån uden sikkerhed og dem er der lige så rig mulighed for at optage som hvis du er over 25. Desværre er rentesatserne her ofte højere end det ville være tilfældet hvis man lånte pengene i banken og det skyldes helt naturligt den højere risikoprofil.

Du bør derfor også overveje om det lån du søger at optage er nødvendigt, ligesom med alle andre lån. Lån til for eksempel skolebøger til studiet, studierejser mv. er nemmere at låne til, end hvis det blot er et forbrugslån uden et reelt formål. Mindre lånebeløb vil naturligvis også være langt nemmere at optage end større lån og du har altid muligheden for eksempelvis at få dine forældre til at være medkautionister på dit lån, det åbner op for en række muligheder for større lån. Er du under 25 år og vil låne uden sikkerhed? Så kan du læse om bankernes nye retning indenfor bevilling af lån uden sikkerhed her: http://www.business.dk/oekonomi/banker-giver-flere-laan-uden-sikkerhed

Lån under 25 år