Lån uden sikkerhed

Lån uden sikkerhed på blot 15 minutter

Her på siden finder du samtlige lån uden sikkerhed som findes på nettet – du ansøger ved at klikke på de enkelte lån i tabellen

Er du i tvivl om hvilket lån du skal tage, så ansøg flere af dem og vælg det lån der tilbyder dig den bedste pris.

Info om lån uden sikkerhed

Det er nemt at få et lån uden sikkerhed. Der findes rigtigt mange låneudbydere på markedet, og dermed er det også blevet nemmere at ansøge om et lån uden sikkerhed. De fleste låneudbydere tilbyder lån uden sikkerhed på op til 300.000 kr.

Når du stiller sikkerhed for et lån, betyder det reelt set at du for eksempel sætter din bil, eller noget fast ejendom som sikkerhed for tilbagebetalingen af lånet. Men med et lån uden sikkerhed, vil långiver ikke kunne gøre krav i hverken ejendom eller bil.

Netop af denne grund er et lån uden sikkerhed, som oftest dyrere end et lån med sikkerhed. Der er nemlig ingen garanti for at långiver får sine penge igen, og derfor løber långiver en større risiko.Lån uden sikkerhed

Det er nemt at finde låneudbydere online, der vil give dig et lån uden sikkerhed. Det drejer sig om både decidere lånefirmaer, men også finansieringsselskaber, som gerne hjælper dig med et lån uden sikkerhed.

Er du i tvivl om du kan få et lån uden sikkerhed? Så prøv at afsende en ansøgning, du får nemlig svar inden for få timer. Hvis alt er i orden, og begge parter accepterer betingelserne for lånet, kan du få udbetalt pengene inden for meget få dage.

Markedet indenfor låneordninger uden sikkerhed er både stort og bredt. Samtidig så er der også en meget stor fluktuation mellem de forskellige pengeinstitutters priser, hvorfor du gør klogt i at undersøge markedet omhyggeligt, før du underskriver lånekontrakten. Ønsker du et godt overblik over de forskellige kreditforeningers priser, så kan det være en god ide at logge ind på hjemmesiderne for Jyske Bank, Nordea og Danske Bank eller på websiden mybanker.dk.

Nogle af de største og mest populære steder at arrangere låneordninger uden sikkerhed er blandt andet hos L’easy, D:E:R, GE Money Bank, Folkia, Pengeautomaten.dk samt Ikano Bank. Hvor meget du kan låne afhænger her af det enkelte pengeinstitut. Hos L’easy og D:E:R kan du kun låne op til 25.000 kroner uden sikkerhed, mens at du hos GE Money Bank kan låne 200.000 og hos Pengeautomaten.dk helt op til 250.000 kroner.

Samtidig opererer de forskellige firmaer også alle med forskellige løbetider på dit lån. For eksempel har L’easy løbetider på mellem 24 og 60 måneder, mens at pengautomaten.dk har løbetid fra 12 og helt op til 144 måneder. Hvad du dog skal fokusere din opmærksomhed på er især de årlige omkostninger i procent (ÅOP). Her er GE Money Bank et af de bedste pengeinstitutter med 22 procent i ÅOP, hvilket er markant lavere end de 28 procent i ÅOP tilbudt via L’easy og D:E:R.

Vælg dine lån med omhu
Skal du have foretaget et lån, men er utryg ved at stille campingvognen, B&O-fjernsynet eller den nye bil som sikkerhed? I så fald, så kan du sandsynligvis drage nytte af låneordninger uden sikkerhed. Dog skal du her være opmærksom på, at de årlige omkostninger i procent for disse lån er betragteligt højere end traditionelle lån foretaget i banken. Imidlertid, hvis du har brug for penge nu og her og ikke ønsker at øge risikoen ved at stille noget som sikkerhed, så er lån uden sikkerhed noget, som du med fordel kan investere i

Er du i RKI, kan du ofte få lov til at få et lån uden sikkerhed alligevel. Men vær opmærksom på at du kan få et afslag. Der er dog stor forskel på hvordan de forskellige låneudbydere vurderer en sag, og får du et afslag det ene sted, er det ikke ensbetydende med at der ikke er en anden virksomhed der gerne vil give dig lånet uden sikkerhed.

Vidste du at bankerne giver flere lån uden sikkerhed? Læs om denne historie her.