Kviklån – vælg mellem de bedste kviklån her

Et kviklån er i bund og grund det samme som et almindeligt forbrugslån, forskellen er dog at kviklån ofte er betegnelsen der benyttes når man tager et Internetlån, altså et lån optaget online. Betegnelsen kvik benyttes også fordi at et kviklån ofte bliver udbetalt meget hurtigt, i forhold til et almindeligt lån og også i forhold til et forbrugslån optaget i banken.

Vi har samlet alle kviklån og sms kviklån fra nettet, som du kan ansøge direkte her og nu fra din computer eller mobil.

Du får normalt svar på din ansøgning i løbet af 15 minutter og hvis du er i tvivl om hvilket lån der er billigst for dig, så ansøg flere lån og vælg det billigste efterfølgende!

Det er ikke særligt ofte at der kræves nogen form for dokumentation, udover et par hurtige spørgsmål om din privatøkonomi. Du slipper dermed for at fremvise årsopgørelse og lønsedler som du normalt ville, hvis du optog et lån i banken. Kendetegnet ved de mange kviklån man kan foretage online, er altså leveringstiden og det arbejder du skal ligge i det.

Selvom kviklån ofte er dyre at optage, sammenlignet med et lån i banken, så er der dog stadig visse fordele ved at kigge nærmere på kviklån, du kan nemlig optage det hjemmefra og der bliver ikke stillet spørgsmål til hvad du skal bruge pengene til.

Er omkostningerne ved et kviklån ikke høje?

Låneomkostninger er ganske rigtigt ofte højere end ved et almindeligt forbrugslån igennem din bank, men det er ikke altid tilfældet. Nogle låneudbydere har nemlig specialiseret sig i at udbyde små og hurtige lån, og netop fordi det er mindre lån, så behøves långiver ikke ligeså høj grad af sikkerhed, som hvis låneydelsen var i den høje ende.

Det er derfor vigtigt at man tjekker alle muligheder igennem og evaluerer de forskellige låneudbydere og deres vilkår, inden man optager et lån. Fordelen ved at det foregår online er at du har det fulde overblik over de forskellige långivere og at du derfor kan sætte dig godt og grundigt ind i deres vilkår.

Hvad bruger man oftest et kviklån til?

Kviklån optages som ofte til mindre erhvervelser og forbrugsgoder, så som TV, telefoner, en rejse, en Blu-ray afspiller eller en Playstation 3, men det står dig som sådan frit for hvad du vil bruge pengene til. Hvis man optager et forbrugslån i banken, så skal formålet med lånet uddybes og en bankrådgiver accepterer ikke hvad som helst. Er der tale om en computer til studiet eksempelvis, er der dog stor chance for at din bankrådgiver vil bevillige dig et lån og så er det ikke nødvendigt med et kviklån.

SMS kviklån

Mange udbydere af kviklån tilbyder det også over SMS, et SMS kviklån er præcist det samme som et SMS lån, vi henviser derfor til vores artikel om SMS lån for mere information om denne type lån.

Kviklån og sms kviklån er populære hos danskerne!

Skulle du mod forventning ønske at fortryde dit kviklån, så kan du få hjælp i denne tråd på MyBanker: http://www.mybanker.dk/debat/hurtiglaan/7761-fortrydelse-af-kviklaan