Kvikautomaten

Kvikautomaten

En spændende spiller på markedet for små kviklån og SMS lån er danske Kvikautomaten.

Som navnet hentyder til er der fokus på små lån, du har mulighed for med få dages varsel at få udbetalt på din konto og som samtidigt har en relativt kort løbetid.

Dette står i kontrast til udbydere som GE Money Bank og Pengeautomaten, hvor der fortrinsvis er fokus på lån af større beløb, der har en afbetalingstid over flere år.

 

Den korte afbetalingstid hos Kvikautomaten – ofte blot en måned eller to – er også grunden til, at ÅOP ikke kan benyttes som sammenlignende tal. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og dette tal bliver misvisende, når den årlige procent skal udregnes for et lån, der har en løbetid på blot en måned.

Hvis du allerede nu ønsker at låne mellem 500 kroner og 6.000 kroner kan du gå direkte til Kvikautomaten med vores tabel længere oppe.

Ønsker du at vide mere om Kvikautomaten og de lånetyper, der her bliver tilbudt, bør du læse videre nedenfor.

 

Kvikautomaten

500 kroner til 6000 kroner – små forbrugslån hos Kvikautomaten

Du finder ikke lånet til din næste bil hos Kvikautomaten – ikke med mindre, du køber noget, der minder om en tændstikæske.

Til gengæld er lånet oplagt, hvis du står og mangler penge til en ferie, ønsker at opgradere computeren, op til studiestart med studiebøger eller lignende.

Vær opmærksom på, at et kviklån ikke er en billig måde at låne penge på – men det er dog en måde, hvorpå du kan få pengene i hånden her og nu. Ofte benyttes et hurtigt kviklån som udbudt af Kvikautomaten som en slags ”forskud på løn” til det køb, man står og ønsker at foretage nu, selvom man ikke har fået løn.

Du får dine penge udbetalt en bankdag efter du har underskrevet låneaftalen med NEM-ID, når du bruger Kvikautomaten. Bestiller du en mandag formiddag kan du altså have pengene stående på din konto allerede tirsdag, hvis din ansøgning går direkte igennem systemet.

Du kan ansøge om et lån i alle døgnets 24 timer hos Kvikautomaten og du bliver ofte automatisk godkendt.

Vær opmærksom på, at følgende krav skal være overholdt i forbindelse med din låneansøgning:

  • Du skal være fyldt 23 år
  • Du må ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret
  • Du skal have et dansk CPR-nummer, NEM-ID og en NEM-konto

Hurtig løsning – ikke varig

Ønsker du at låne penge til at renovere dit hus, købe en bil eller måske invitere hele familien på ferie er Kvikautomaten med deres små lån ikke din løsning.

Her skal du i stedet for have fat i GE Money Bank, Sparxpres eller Pengeautomaten – udbydere, hvor du kan låne op imod 300.000 kroner i en online ansøgning. Til gengæld har Kvikautomaten et nemt system, der giver dig mulighed for at låne penge her og nu til det, du står og mangler.

Du kan eksempelvis låne 3.000 kroner med Kvikautomaten med en løbetid på 30 dage. Som forklaret før giver det ikke mening at kigge på ÅOP, der ender på odiøse 1.915 % – det er resultatet, når et månedslangt lån bliver ført over i en års-tabel. Her bør du i stedet kigge på, hvor meget du skal betale for lånet i faktiske kroner.

For at låne 3.000 kroner den første januar skal du den første februar betale 3.840 kroner igen. Dine kreditomkostninger er altså 24.67 %. Hvis du låner 5.000 kroner i 30 dage får du kreditomkostninger på 23 % – et tal, der cirka svarer til din rente. Til sammenligning er dine kreditomkostninger med et lån fra GE Money Bank på 90.000 kroner, der betales af over 6 år, på op imod 36 %, hvis den variable rente i GE Money Banks lån ikke falder ud til din fordel.

Et lån fra Kvikautomaten er i sammenligning med GE Money Bank derfor ikke ’dyrt’ – du skal blot være opmærksom på især den korte tilbagebetalingstid. Lånet fra Kvikautomaten er fortrinsvis anvendeligt som et forskud på din løn, hvor du så betaler omkring 25 % af lånets størrelse i yderligere omkostninger.

Skal du ud at låne til større ting anbefaler vi på Laannemt.dk en anden udbyder – men har du brug for et mindre beløb her og nu, og får du lån om et par uger, er et hurtigt online kviklån fra Kvikautomaten på mellem 500 kroner og 6.000 kroner en udmærket mulighed! Læs om Kvikautomaten på Trustpilot, tryk hér.

Bonus: Efter at have lånt én gang og betalt tilbage til tiden har du mulighed for at låne flere penge fra Kvikautomaten næste gang.