Hvad er et kreditkort?

Et kreditkort er et betalingskort, som kan bruges til at betale for hvad du måtte have brug for, akkurat ligesom et VISA kort. Men med et kort, har du en kredit, så du kan hæve og bruge mere end hvad du har på din konto, du låner altså penge hver gang du bruger dit kredit kort, men der er som regel ingen rente på et kredit kort, som der eller normalt er på et lån.

De fleste kredit kort kommer med en masse fordele, som gode rabatter på forsikring, flyture, hotelophold og meget mere.

Rentefri kredit

Med et kreditkort får du rentefri kredit, hvis du da altså indfrier kreditten til tiden. Det er vidt forskelligt hvor meget kredit der er på et kreditkort. Et guld kort, som for eksempel et Mastercard gold, giver dig 100.000 kr. i kredit. Pengene bliver trukket på din konto den sidste hver dag i måneden, eller hvad der ellers er blevet aftalt.

Med et kredit kort skubber du altså betalingen, og det kan rent faktisk betale sig udelukkende at benytte et kredit kort. På denne måde rører du nemlig ikke ved dine penge på din konto, og så står de og trækker renter.

Der findes mange udbydere af kreditkort, og du kan se en række af de låneselskaber der findes i Danmark og mange af dem tilbyder også kreditkort.

Forskellen på et kredit kort og et almindeligt debet kort (hævekort), er at et kreditkort ikke giver adgang til brugerens indestående.

Skrevet d. Af adminTDI kategorien Kreditkort