Kan et netlån forhøjes

Et lån hos et finansieringsselskab fungerer ikke helt på samme måde som et almindeligt banklån. Har du lånt nogle penge i banken og opdager at du har lånt for lidt, har du mulighed for at kontakte banken og forklare dem dit problem, derefter vil du sikkert få forhøjet dit lån med det der er nødvendigt og eventuelt et større afdrag hver måned eller længere løbetid på lånet. Den mulighed har du ikke med et netlån. Her er lån, renter,gebyrer og omkostninger udregnet for et fast periode og det er der ikke mulighed for at ændre. Og dog , det afhænger af hvordan du har fået dit netlån.

Hvis du selv har søgt lånet på nettet, er der ikke mulighed for en forhøjelse. Du er nød til at optage et nyt lån hos en anden udbyder, du kan kun låne hos samme selskab når du har betalt din gæld.

Men hvis du er kommet i besiddelse at dit netlån via et kreditkøb i en butik, for eksempel ved køb af møbler, så er der nogle selskaber der på et tidspunkt sender dig et brev med tilbud om at låne flere penge, vel at mærke inden du er færdig med dit oprindelige lån. Vi kan forestille os at du har lånt 7.000 kr til køb af møblerne, når du så er ved at have betalt lånet tilbage, få du tilbudt at forhøje din kredit til for eksempel 15.000 kr, og her siger mange ja, for det er jo rart at have lidt i baghånden. Du bruger de fleste penge og får endnu et tilbud på måske 30.000 kr. Du er nu godt på vej i fælden, du afdrager samme beløb som i starten, men nu i mange år frem i tiden. Så pas på.

Skrevet d. Af adminTDI kategorien Forbrugslån