Kan en lånaftale på nettet forlænges

Kan en lånaftale på nettet forlængesNår man optager et lån, enten det er i banken eller på nettet, skal man betale lånet tilbage over en fastsat periode. Det kan ske for alle, at der undervejs i aftalen, opstår situationer hvor man ikke har råd til at betale afdraget. Har man lånt pengene i en bank, har man mulighed for at aftale et møde med en bankrådgiver og forklare dem det økonomiske problem der er opstået. I visse tilfælde kan man så være heldig, at banken er villige til at udskyde afdraget i en måned eller to, så man lige kan få styr på sin økonomiske situation. Men med et netlån ser det anderledes ud.

Her har man ikke mulighed for at få et møde og forklare dem problemet. Skal man i kontakt med lånudbyderen, skal det ske skriftligt. I brevet kan man så forklare dem situationen og håbe på at de er villige til at forlænge afdragsperioden. Man skal dog være forberedt på at det bliver et afslag.

Skulle man, trods alt, være heldig at få et ja til en forlængelse af afdragsperioden, sker det selvfølgelig ikke gratis. Finansieringsselskaberne skal bruge tid på at udregne nye gebyrer og omkostninger for den forlængelse af lånet, der skal udfærdiges nye dokumenter der skal underskrives o.s.v. Så selv om du skulle være heldig at få godkendt en forlængelse af afdragsperioden, kommer det altså til at koste dig en del penge.

Spørgsmål er så, om du i stedet for skulle undersøge om der er nogle ting du kan undvære eller udskyde til du har bedre råd og så betale dit afdrag på lånet i stedet for.

Skrevet d. Af adminTDI kategorien Forbrugslån