Ikano lån

Få et Ikano lån til forbrug

Ikano er en del af det store svenske selskab IKEA der blev grundlagt i 1940’erne. Ikano Group er opdelt i fem forretningsområder indenfor finansiering, fast ejendom, forsikring, detailhandel og kapitalforvaltning. Ikano Bank kom til Danmark i 1978 og er en filial af Ikano Bank AB, Sverige. Ud over at drive en almindelig bank, begyndte Ikano også at formidle de hurtige lån via internettet.

Ikano lån tilbyder dig som kunde to forskellige former for lån. Sololån er beregnet til de personer der står ene på lånansøgningen og hæfter for hele lånet. Her har du mulighed for et Ikanolån på op til 100.000,- kr. Familielån er beregnet til to personer der underskriver og hæfter for lånet. Med denne type lån er der mulighed for at låne helt op til 300.000,- kr.

Ikano lån

Hvilke krav skal jeg opfylde for at få et Ikano lån

Betingelserne for at få et solo- eller familielån er ens.

  • Du eller i, skal have en husstandsindkomst på minimum 225.000,- kr om året.
  • Du/i skal have fast arbejde, være på efterløn eller pensionist.
  • Er din/jeres indtægt dagpenge, kontanthjælp, SU eller andet, er det usandsynligt at der kan ydes et Ikano lån.
  • Du/i må ikke være registreret i RKI eller Debitor registret.
  • Du/i skal have fast bopæl i Danmark.

Når ovenstående krav er opfyldt kan du/i roligt gå videre med selve ansøgningen. I selv ansøgningen vil der også være spørgsmål til boligforhold – eget hus eller lejebolig, beskæftigelse,børn, bil o.s.v.

Disse spørgsmål bliver også brugt i den samlede vurdering om et muligt Ikano lån. Hvis alt er i orden vil du/i efter meget kort tid få en forhåndsgodkendelse. Et godt råd vil være at du/i ikke skal begynde at bruge af pengene før i ser dem på kontoen, det er kun en forhåndsgodkendelse der er blevet givet, og når først diverse papirer er indsendt, kan en ny beregning måske vise et helt andet resultat.

Det er også vigtigt at huske på at du/i kan fortryde lånet, såfremt det sker indenfor 14 dage efter underskrivelse af lånedokumentet.

Ikano lån er som de fleste andre online lån, dyrere end et almindeligt banklån. Fordelen er dog at det er lettere at få et online lån end et banklån. Men her er det vigtigt at man ikke låner mere end hvad man rent faktisk har behov for, fordi lånet er dyrere. Skulle det senere vise sig at man har lånt for lidt, kan man altid søge om at få sit Ikano lån forhøjet.

Hvor længe kan man afdrage sit Ikano lån

Når man har udregnet hvor mange penge man vil låne, kan man selv vælge lånets løbetid indenfor en bestemt tidsperiode. Man har valgmulighed fra 12 – 144 måneder. Man bør dog lade være med at vælge for kort løbetid på Ikano lånet bare for at få det hurtigt afviklet, det er mere vigtigt at der er råd til afdraget hver måned i hele perioden, da det jo er svært at se ind i fremtiden og hvad udfordringer økonomien bringer.