Hvem har mulighed for et SMS lån

Et SMS lån er en type lån der især er udbredt blandt ungdommen. Da SMS lån blev lanceret i USA var de beregnet til de unge mennesker der havde en mobiltelefon med internetforbindelse. I USA er man næsten tvunget til at låne penge, også selvom man ikke har behov for det. Det skyldes at man bliver bedømt på evnen til at kunne betale sin gæld, når man senere i livet skal låne penge. De unge havde derfor nem adgang til et lille lån. Da denne låntype kom til Danmark var de også beregnet til de unge mennesker, men netop fordi de er hurtige at optage og beløbet man kan låne, er lille, blev de hurtigt populære blandt alle aldre.

I dag behøver man ikke en mobiltelefon med netforbindelse for at få et SMS lån, man kan søge via en computer. Men søger du via din mobiltelefon, skal have en e-mail, da du får et kodeord via mail, som du skal indtaste i din ansøgning.

Din alder har også betydning for dine muligheder for at få et SMS lån. Er du kun 18 år har du ikke så stort et udvalg blandt SMS lånene, men har mulighed for at optage forbrugslån hos andre finansieringsselskaber. De fleste selskaber der tilbyder SMS lån, er aldersgrænsen minimum 20 år, enkelte har dog 23 år.

Du skal have en indtægt, dansk adresse, dansk bankkonto og må ikke være registreret i RKI eller debitor registret som dårlig betaler.

 

 

 

Skrevet d. Af adminTDI kategorien Forbrugslån