GE Money Bank

GE Money Bank

GE Money Bank er en af de etablerede spiller inden for online lån. Du har måske set deres reklamer i fjernsynet eller hørt dem i radioen.

GE Money Bank udmærker sig blandt andet ved at tilbyde svar på 3 minutter og ved at lade dig låne op imod 250.000 kroner ved hjælp af deres online lån og dertilhørende låneansøgning.

Herunder kan du læse mere om at tage et lån ved GE Money Bank, herunder fordele og ulemper, et låneeksempel og generelt om at låne penge online. Hvis du allerede nu er klar til at udfylde ansøgningen for lånet, kan du ved hjælp af tabellen længere oppe på siden gå direkte til låneansøgningen.

 


GE Money Bank

Hvor meget kan jeg låne med GE Money Bank?

De fleste online låneudbydere giver dig mulighed for at låne mellem 20.000 kroner og 100.000 kroner.  Her udmærket GE Money Bank sig ved at tilbyde op imod 250.000 kroner.

Et lån fra GE Money Bank er stadig et forbrugslån, og der stilles derfor ikke krav til, hvad du vælger at bruge pengene til. Ofte benyttes pengene til købet af en ny bil, renovering af ens hjem eller, hvis der er tale om et minder beløb, køb af rejse til familien.

Du er ikke sikker på at få bevilget et lån på 250.000 kroner, hvis du ansøger om et. Du kan risikere at blive bevilget et mindre lån – men dog stadig en mulighed for at få penge.

For at låne penge hos GE Money Bank må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret og din årlige indkomst skal være minimum 240.000 kroner (20.000 kroner om måneden).

Hvor hurtigt er pengene på min konto?

En anden fordel ved at bruge GE Money Bank er, at du kan få et (foreløbigt) svar allerede inden for 3 minutter efter at have indgivet din ansøgning.

Dette svar er ikke et forpligtende lånetilbud fra GE Money Bank, men blot en automatisk vurdering af dine muligheder. Hvis dine muligheder vurderes positivt, vil du som altovervejende hovedregel også få tilbudt et lån.

Når du får tilbudt et lån sker dette som et lånetilbud. Det er en aftale, du skal underskrive for at gøre den gyldig. Tidligere skulle du modtage låneaftalen med posten, underskrive og sende tilbage igen, men dette er heldigvis blevet væsentligt mere fleksibelt.

I dag kan du logge ind med dit NEM-ID og underskrive aftalen digitalt, hvorefter beløbet i løbet af 1 bankdag (almindelig hverdag) udbetales på din NEM-konto.

Er et onlinelån fra GE Money Bank en god idé?

Overordnet skal du, når du ønsker at optage et kviklån online, se dig godt omkring. Der er mulighed for at få et udmærket lån, men du risikerer også at stille dig i en svær situation, hvis du optager det forkerte.

GE Money Bank tilbyder renter til ned under 5 %, hvilket er lavt i forhold til et almindeligt kviklån. Du kan dog risikere at ende med at betale et beløb højere end dette afhængigt af hvordan dit præcise lån skrues sammen.

Des højere en månedlig ydelse du vælger at betale, og des kortere du vælger at betale dit lån over, des mere en favorabel rente vil du blive tilbudt.

Renten under de 5 % nævnt før er din debitorrente, hvilket ikke er inklusive alle omkostninger i lånet. Det tal, vi i stedet skal kigge på, er ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent.

Eksempel – og sammenligning med Pengeautomaten

Hvorvidt GE Money Bank er et billigt lån afhænger af, om det kan findes billigere andre steder.

Derfor har vi her lavet en sammenligning med et lån fra Pengeautomaten, der er en del af svenske IKANO Bank.

Lånet er på 90.000 kroner og skal betales af over 6 år (72 måneder).

Med GE Money bank får du en variabel rente, der giver dig en ÅOP på mellem 6.40 % og 11.50 %.

Med Pengeautomen er din ÅOP i stedet for 18.9 %.

Over hele lånets løbetid skal du betale 54.381 kroner i kreditomkostninger – samtlige renter, oprettelsesgebyr m.v., altså prisen for lånet – hos Pengeautomaten, mens du blot betaler mellem 108.075 kroner og 123.130 kroner afhængig af den variable rente.

Med dette in mente er GE Money Bank en billig og klart anbefalelsesværdig løsning.

Vi vil her på Laannemt.dk anbefale dig at regne prisen ud hos flere forskellige udbydere for dit aktuelle lån, da beregningerne kan afvige fra dem, vi har brugt i eksemplet her. Eksemplet illustrerer dog vel hvorfor GE Money Bank er en af de mest populære kviklånsudbydere online. Du får slet og ret en god pris på dit lån. Læs hvordan Ge Money Bank er som bank på Trustpilot: https://www.trustpilot.dk/review/www.gemoneybank.dk