Forbrugslån

Her finder du alle forbrugslån, som du kan ansøge online

Find det forbrugslån der passer dig i tabellen og få dit lån på blot 15 minutter!

Forbrugslån nemt og hurtigt

Søger du et billigt og hurtigt forbrugslån? Så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet en lang række låneudbydere som tilbyder billige og hurtige forbrugslån, som du kan ansøge direkte online.

Et forbrugslån er som navnet antyder, et lån til forbrug. Du kan altså låne penge til at rejse for, et nyt fjernsyn, til at gå i byen, eller hvad du nu end måtte have lyst til. Med et forbrugslån har låneudbyderen ikke pant i det du køber, og derfor er renten typisk højereForbrugslån end på et billån, eller huslån. Ved forbrugslån er RKI ofte ingen hindring og ved et forbrugslån stiller du ingen sikkerhed.

Forbrugslån er meget populære og dette skyldes ikke mindst de få krav der stilles, samt hastigheden hvorpå du bliver godkendt og dermed får udbetalt dit lån.
Mangler du et hurtigt forbrugslån, og har du i sinde at søge online? Så kig blot i vores oversigt ovenfor, og vælg det lån der passer bedst til dig og din situation.

Det er vigtigt at man nøje gennemgår betingelserne for lånet, inden du begiver dig ud i selve ansøgningen, der kan nemlig være store forskelle på de forskellige forbrugslån, fra udbyder til udbyder.

Et forbrugslån betales som oftest tilbage, med en fast månedlig afbetaling, og det er derfor vigtigt at du gør op med dig selv, hvor meget du kan undvære i dit faste budget.

Der er stor forskel på hvordan de forskellige udlånsselskaber kreditvurderer, og får du et afslag det ene sted, kan det sagtens være at et andet selskab godkender dit ansøgte lån, hurtigt og nemt.

Du får oftest svar på din ansøgning til dit nye forbrugslån hurtigt, hvilket vil sige indenfor få timer. Med et forbrugslån behøves du ikke forklare hvad pengene skal bruges til, og du behøver ikke stille sikkerhed for lånet.

Ret op på din privatøkonomi med et billigt forbrugslån

I denne artikel tager vi fat på et af det danske lånemarkeds største trends lige i øjeblikket – forbrugslån. Med et forbrugslån har du mulighed for at samle det bedste fra kontantlån og banklån, og finansiere alt fra køkken til jordomrejse til en fast og lav rente. Vi zoomer ind på låneformen, der på det seneste er blevet så populær i Danmark, at selv de traditionelle banker overvejer at gå ind på markedet. I dag udbydes forbrugslån primært af private låneselskaber, der gennem de sidste år har gjort det til deres niche, at udbyde billige forbrugslån til danske privatpersoner.

Ideelt til små kontantlån

Siden låneformen forbrugslån blev introduceret i Danmark for snart 10 år siden, er både udbud og efterspørgsel stegte eksplosivt. Nogle undersøgelser vurderer endda, at forbrugslån efterhånden er ligeså efterspurgte som helt almindelige banklån. Fordelene ved forbrugslån er især, at det er muligt at låne små kontantbeløb til forskellige former for forbrug, nemt og bekvemt og direkte fra computeren derhjemme. Låneformen forbrugslån egner sig især til mindre kontantbeløb (op til omkring 50.000 kroner), da hele låneformen er skruet sammen på en måde, der tilgodeser hurtige lån til konkrete formål, snarere end langfristede finansieringslån, som de etablerede banker stadigvæk sidder på. Derfor er både renter, ydelser og så videre ved et forbrugslån gearet på en måde, der egner sig bedst til kortsigtede kontantlån, og det er ikke uvæsentligt at have i baghovedet, når man kigger efter et billigt lån.

Fordele og ulemper ved et forbrugslån

Låneformen forbrugslån byder på en lang række fordele, når det kommer til kortfristede kontantlån, men desværre også nogle klare ulemper. Selvom der findes forskellige vilkår hos de forskellige låneselskaber, kan du som udgangspunkt regne med at finde følgende paragraffer, i selskabernes betingelser.

Fordele:

  • Muligt at låne penge hurtigt, nemt og bekvemt. Ansøg direkte fra låneselskabets hjemmeside, og modtaget pengene timer eller få døgn senere.
  • Nærmest alle kan optaget et forbrugslån. Grundet den lette ansøgningsproces og korte ekspeditionstid, godkendes den brede majoritet af alle låneansøgninger. Du skal blot være 18 år gammel, have fast indtægt og må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI.
  • Der er stor konkurrence på markedet for forbrugslån, hvilket med tiden presser priserne til et nogenlunde tåleligt niveau. Vi kan selvfølgelig ikke spå i fremtiden, men forudser ikke drastiske prisfald indenfor nær fremtid.

Ulemper:

  • Alle former for kontant- og forbrugslån har grundet den særlige lånefort markant højere omkostninger, end et traditionelt banklån. Dog er denne ekstra udgift ofte givet godt ud, idet man ved et forbrugslån ikke skal til indledende samtaler med banken, betale for diverse formalia og så videre.