Få dig et hurtigt forbrugslån

Vil du gerne vil på en rejse eller måske have nye ting til dit hjem, så må langt de fleste mennesker spare op. Men for dem der har en lav indtægt, kan det tage forholdsvis lang tid inden de har sparet nok sammen til deres ønske. Men i stedet for at bruge lang tid på at spare penge sammen, der alligevel er i fare for at blive brugt til noget andet, så benyt muligheden for at få et forbrugslån. Det du alligevel lægger til side hver måned som opsparing, kan du istedet bruge som afdrag på et lån.

Det vil selvfølgelig være bedst og billigst for dig hvis du har mulighed for et banklån, men har du en lav indtægt er det ikke sikkert at du får et banklån. Hvis det bliver et nej har du mulighed for at få et forbrugslån hos et finansieringsselskab på nettet. Desværre er disse lån dog noget dyrere end et banklån, du skal regne med en ÅOP på omkring 25%. Det er en del ekstra penge du kommer til at betale, men til gengæld er der også meget stor chance for at man kan få et lån.

Når du søger om lån på nettet, skal du ikke stille sikkerhed for lånet eller fremsende et budget, som du i mange tilfælde skal i en bank. Det er helt op til dig at vurdere hvor stort et lån du har råd til at afdrage på. Du skal ikke oplyse hvad pengene skal bruges til, det bestemmer du selv. Med et netlån har du mulighed for at få lån fra 500 kr og helt op til 300.000 kr afhængig af din indtægt.

 

Skrevet d. Af adminTDI kategorien Forbrugslån