Er online lån dyrere end banklån

Er online lån dyrere end banklånDet spørgsmål kan man helt klart svare JA til. Så står du i en situation hvor du har brug for et lån, bør du absolut først henvende dig i din bank. Du er måske selv i tvivl om hvorvidt du kan få et lån, men det skader ikke at forhøre sig. Får du afslag på din lånansøgning på grund af at du har for lav indtægt, bør du måske slet ikke søge online lån, da det vil koste dig en del flere penge en et banklån. Men skal du låne penge og ikke har andre muligheder end end et onlinelån, så skal du se dig godt for inden du søger.

Det er meget vigtigt af du finder frem til forskellige lånudbydere, så du kan sammenligne deres priser. Du skal ikke lade dig friste af, at de reklamerer med at de har en lav rente, det slogan gemmer ofte på store udgifter til gebyr og omkostninger. Så selvom det umiddelbart lyder som et godt tilbud, kan du ende med et lån der er dyrere end et med en højere rente.

Når du skal sammenligne priser fra de forskellige lånudbydere, er det ikke det månedlige afdrag du skal kigge på, der er oplysningen på ÅOP’en. Den fortæller dig i procenter hvad du skal betale for lånet, inklusiv alle udgifter til renter, gebyrer og omkostninger der tillægges til dit lånte beløb for hele lånperioden. Så for at finde det billigste lån, bør du bruge noget tid på at sammenligne ÅOP hos de lånudbydere du har udvalgt. Men du skal være forberedt på at langt de fleste udbydere har en ÅOP på omkring 25 -30 %

Skrevet d. Af adminTDI kategorien Forbrugslån