Er det muligt at få et gratis lån

Er det muligt at få et gratis lånEt gratis lån er nok noget alle drømmer om, men vi ved jo også godt, at både banker og finansieringsselskaber skal kunne tjene penge på deres udlån. Så er der selvfølgelig nogle der tjener rigtig godt på der udlån. Men det er mulig at få et gratis lån. Der er dog ikke tale om store beløber, men det er muligt af låne gratis fra 100,- og op til et par tusind. Problemet er bare at man har kort tid til at betale pengen tilbage .

Nogle få selskaber tilbyder at man kan låne helt op til 5.000 kr helt gratis. Dette tilbud gælder dog kun nye kunder. Man skal dog være opmærksom på at der er lidt andre betingelser end hvad selskaberne normalvis har. Vælger du at få et gratis lån, så har du kun 14 dage til at betale lånet tilbage, hvor man normalvis har 30 dage. Hvis du ikke betale inden for den faste tidsramme på 14 dage, kommer der renter, gebyrer og omkostninger på dit lån.

Du har også den mulighed at tage en samtale med din bank. Hvis beløbet er så lille at du over et gratis lån på nettet, så er der mulighed for at banken vil lade dig overtrække din konto, normalvis mod betaling, eller du kan måske få beløbet som et lille lån.

Endelig kan du jo også forhøre dig hos din familie eller venner, men en del fravælger denne mulighed, fordi man ikke ønsker at de skal vide at man har lidt økonmomiske problemer. Og for mange er det meget svært at få spurgt familie eller venner om et lille lån.

Skrevet d. Af adminTDI kategorien Forbrugslån