D.E.R Lån

Få råd til lidt mere med et D.E.R lån

Når man ser logo’et D.E.R eller hører det omtalt, tænker langt de fleste nok på hårde hvidevarer, computer og TV, det er nok de færreste der tænker på et lån. I dag fungerer D.E.R også som et ganske almindeligt finansieringsselskab der tilbyder private kunder mulighed for et lån på ganske fornuftige vilkår. Med et D.E.R lån er du ikke forpligtiget til at købe produkter hos dem, du får pengene indsat på din egen konto, som du derefter kan bruge som du har lyst til.

D.E.R Lån

D.E.R. er en del af L’easy koncernen, som også tilbyder lån til private. Det er ikke de helt store lån der tilbydes, men mindre kviklån fra 5.000 – til 50.000 kr. D.E.R. Lån er blevet yderst populære, da deres krav til kunderne er små, hvilket igen betyder at næsten alle kan få et lån. Hele ansøgningsproceduren foregår via internet og telefon. Efter ca. 3 timer, på hverdag i dagtimerne, får man svar på om man er blevet bevilliget et lån.

Hvilket krav skal opfyldes for at få et D.E.R lån?

Som alle andre selskaber der tilbyder kviklån, er der et krav til din alder. Hos D.E.R. skal du være fyldt 20 år. Du må ikke være registreret i RKI eller advarselsregistre. Du skal have en indtægt som kan dokumenteres, men der stilles ikke krav til hvor stor indtægten skal være. Ud fra kreditvurderingen, beregner D.E.R. om din indtægt hænger sammen med dit ønskede lånebehov. Hvis du søger om et lån i din bank, vil de ofte, afhængig af din indtægt og lånebehov, have en eller anden for for sikkerhed, måske en kautionist. Det slipper du helt for med et D.E.R. lån. Der kræves ikke nogen for for sikkerhed (pant) i f.eks. bil, hus, båd eller hvad man nu har af værdi og du vil heller ikke blive bedt om at stille med en kautionist, selvom du måske låner maksimumbeløbet på 50.000 kr.

Med et D.E.R lån har du to valgmuligheder

Du har mulighed for at vælge mellem to forskellige låntyper. Et lavrente lån og et quicklån. Med et lavrente lån kan du låne op til 50.000,- kr og kan selv vælge lånets løbetid, dog højst 72 måneder. Renten på lånet vil ligge mellem 9,9% og 16,9% afhængig af din kreditværdighed. Den faktiske pris for lånet, inklusiv alle renter, gebyrer og omkostninger der påløbet dit lån i hele låneperioden er oplyst som ÅOP (årlige omkostninger i procent), den vil være mellem 13,06% og 20,51%, også her spiller din kreditværdighed ind. Eksempel: Du låner 50.000,- kr over 72 måneder. Det månedlige afdrag vil være på 987,- kr.

Med et quicklån kan du højst låne 25.000,- kr. Denne type lån har en fast årlig rente på 26,08%. Alle renter, gebyrer og omkostninger for dette lån betyder, at ÅOP er på 30,34%. For denne type lån kan du også frit vælge lånets løbetid, dog højst 72 måneder. Eksempel: Her låner du også maksimumbeløbet på 25.000 kr. og en tilbagebetaling over 72 måneder. Den månedlige ydelse vil være på 702,- kr.

Oplysning om eksempler på lån er fra august 2014

Når man lige kigger på tallene, er det dyre lån i forhold til et banklån. Det skyldes især at D.E.R lån ikke har nogen sikkerhed for lånet, og for det, må man betale lidt ekstra. D.E.R. lån og andre lån via internettet er populære, specielt fordi man kan klare hele låneansøgningen hjemme fra sofaen når man har tid og der bliver heller ikke stillet spørgsmål om hvad lånet skal bruges til og man skal ikke fremlægge et budget over økonomien. Her er det dig som kunde, der skal vurdere om din økonomi kan bære et fast månedligt afdrag over en periode på op til 72 måneder.