Find de billige lån til lav rente

Billige lån til lav rente

Skal du ud at låne penge har du grundlæggende set to muligheder:

  • Enten kan du låne dine penge i banken
  • Eller du kan bruge en online låneudbyder

Hvilken løsning der er den bedste afhænger af, hvad du står og ønsker at bruge pengene til. Ikke altid er det muligt at vælge mellem de to – skal du fx købe fast ejendom er et realkreditlån eller et prioritetslån vejen frem fra en almindelig bank, mens et forbrugslån oftest alene kan lade sig gøre med en online låneudbyder.

Det spørgsmål du burde stille dig selv er: Hvor finder jeg billige lån til en lav rente?

Det kan vi hjælpe dig med at finde ud af her på Laannemt.dk.

Vi har samlet en række troværdige danske udbydere inden for onlinelån. Du kan nemt sammenligne renter mellem de mulige udbydere og finde ud af hvilken, der kan give dig det billigste lån.

Men hvordan er det nu lige du finder det billige lån til den lave rente?

Kig ikke kun på renten

Først og fremmest skal du undlade at kigge alene på renten.

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og angiver den samlede rente for dit lån inklusive alle gebyrer. Når du kigger efter lave renter på dine lån er det altså ÅOP, du skal sammenligne på de forskellige lån.

Der opstår dog et problem, hvis du fx vil låne 50.000 kroner og sammenligner ÅOP med 36 måneders afbetaling versus 48 måneders afbetaling. Selvom begge er fine lån, er ÅOP højere på det lån med 36 måneder, da der her er kortere tid til at betale lånet tilbage.

Hvis du er sikker på at du sammenligner identiske afbetalingsperioder, er ÅOP en glimrende måde at sammenligne billige lån til lave renter online på.

Hvis ikke har vi et andet forslag:

Samlede kreditomkostninger

Vores låneudbydere her på siden er ved lov forpligtede til også at fortælle hvad de samlede kreditomkostninger er. Den samlede kreditomkostninger er din samlede udgift for lånet.

Hvis du låner 50.000 kroner og skal betale 70.000 kroner tilbage inklusive renters renter og gebyrer, er din samlede kreditomkostning på 20.000 kroner.

Når du i stedet for alene at lede efter billige lån med lav rente også sammenligner de samlede kreditomkostninger ved at optage onlinelånet, er du sikker på at sammenligne den samlede pris for at låne penge.

Hvad er en lav rente online?

Hvor lav en rente du kan få på dine lån online afhænger af:

  1. Hvor mange penge vil du låne
  2. Hvor lang tid vil du betale af over
  3. Hvor sikker en betaler er du – har du job og fast indtægt eller ej?

Som tommelfingerregel vil din rente ligge mellem 10 og 25 % afhængigt af især længden af lånet.

Du har mulighed for at optage såkaldte mikrolån, hvilket er lån under 6.000 kroner. Ofte optages disse per SMS. Disse mikrolån løber ofte på et halvt år eller et kvartal, og her kan ÅOP ikke bruges, da ÅOP er ”Årlige Omkostninger i Procent”. Dette tal bliver meget højt og ikke værd at bruge til sammenligning, når lånets løbetid er under et år.

Er mit lån online billigt – eller er banken bedre?

Kan du få en låneaftale i stand med din almindelige bank vil denne oftest være billigere og til lavere renter end hvad du kan finde online.

Til gengæld er det langt fra sikkert, du kan låne penge; pengene er øremærket og kan ikke bruges frit og låneprocessen kan tage adskillige uger eller måneder.

Onlinelån er knap så billige, renten er lidt højere, men til gengæld er du fri til at bruge pengene til hvad du ønsker og låneprocessen er ved flere udbydere nede på blot en enkelt dag eller to fra ansøgning til pengene fra det billige lån står din NEM-konto.

Hvis du skal bruge penge til at købe fast ejendom eller en ny, dyr bil vil et lån i banken være billigere. Men et billigt lån online til lav rente kan bruges til alle de ting, du ikke har lyst til at fortælle banken, du gerne vil bruge penge på.

Brug vores sammenligning her på siden, når du står og skal bruge dit billige lån – så kan du nemt sammenligne og finde det billigste lån baseret på ÅOP og samlede kreditomkostninger.

Vil du læse mere om lån så er MyBanker er rigtigt godt sted at starte: http://www.mybanker.dk

Billige lån til lav rente